BMW i8 Spyder Concept…mai mult decât un concept

După prezentarea oficială de la sfârșitul lunii martie e rândul și unui film de prezentare pentru pur și simplu superbul I8 Spyder Concept.

Deși are la bază o versiune a coupe-ului de anul trecut, Spyder se caracterizează în primul rând printr-un apatament mai scurt, faruri laser, o capotă semi-transparentă și un parbriz extrem de bine gândit. Cabina reprezintă supremația designului, datorită structurii elegante, scaunelor din piele, a elementelor din fibră de carbon precum și a accentelor futuriste care definesc acest concept.

Ca capitolul motivație discutăm de un ansamblu hibrid cu un motor electric care dezvoltă131 CP și un motor pe benzină de 223 CP.Motorul electric este responsabil pentru angrenarea roților din față, în timp ce motorul pe benzină este responsabil pentru cele din spate. Ansamblul oferă așadar un număr de cai putere cumulați de 354 precum și un cuplu apreciabil de 550 Nm. Aceasta permite vehiculului să accelereze de 0-100km/h în doar 5 secunde și sî atimgă viteza maximă de 250km/h.

Bateria lithiu-ion îi permite să circule pe o ditanță de 30 de km doar electric, dezvoltând astfel un consum combinat de 3l/100km.

BMW i8 Spyder Concept va fi prezentat oficial la Beijing.

Related Posts with Thumbnails
April 3rd, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*