GM deschide un studio de design în Coreea de Sud

design

În timp ce piaţa coreeană caută designeri în America, pentru că doresc să creeze maşini unice, un producător american s-a hotărât să se îndrepte în direcţia opusă. Astfel GM a deschis un studio avansat de design tocmai lângă Seoul.

Seoul a fost desemnată Capitala Mondială a Designului pentru anul 2010, ceea ce fost luat în considerare de către cei de la GM, pentru că tot aici se va deschide şi GM Daewoo Design Center. Faptul că GM a ales să se extindă pentru partea de concept design pe continentul asiatic nu este deloc de mirare, întrucât coreenii sunt apreciaţi la partea de desihn, mizând exact pe ceea ce doreşte GM: concepte futuriste.

Directorul GM Daewoo, Mike Arcamone a declarat pentru presă, faptul că acest studio de design este dovada suportului acordat de GM către GM Daewoo şi totodată, este dedicat designerilor coreeni care au reuşit să-i impresioneze pe americani. Studioul va avea 30 de angajaţi care se vor preocupa de paletele de culori, design digital, electronice şi materiale.

Related Posts with Thumbnails
April 21st, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*