Primele detalii despre 2012 Audi RS 3 Sportback

După ani de anticipări, Audi ne prezintă oficial noul RS3 Sportsback

Modelul care va fi disponibil de la începutul anului viitor va fi echipat cu un motor turbo de 2.5l în 5 cilindri, același care se găsește și pe modelul TT-RS și care dezvoltă 335 de CP și un cuplu 450 Nm. Tracțiunea este integrală și ne bucurăm de o transmisie S tronic în 7 trepte de viteză, ceea ce determină accelerarea modelului de la 0-100km/h în doar 4.6 secunde. Deși este limitată la 250 km/h, modelul va reuși să atingă viteza dd 250km/h, consumul general fiind unul chiar impresionant – 9,1l/100km.

Inginerii de la Audi au dotat modelul cu o suspensie sport din aluminiu, dar și cu discuri de frână ventilate. În ceea ce privește designul, avem de a face cu câteva noutăți. Liniile au devenit mult mai agresive, grila față a fost schimbată și avem parte de elemente din fibră de carbon, dar și o gardă la sol coborâtă cu 25 de mm față de modelul de stoc A3. Modelul vine dotat cu faruri cu xenon, evacuare dublă și jante de aluminiu pe 19 inch.

Când va intra pe piață spre vânzare la începutul anului viitor, RS3 va avea un preț de pronire de la 49.000 Euro în Germania.

Related Posts with Thumbnails
November 22nd, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*