SIAM 2017, Monaco reinventează salonul auto

Primul Salon Auto organizat la Monaco are loc în perioada 16-19 Februarie 2017 și promite să reinventeze conceptul de salon auto

Mai multă ecologie, mai multe inovații, mai multe experiențe – sub acest solgan Monaco International Motor Show 2017, vrea să ofere mult mai mult, nu doar mașini. Este primul salon auto unde ecologia, technologia, inovația și prestigiul se combină cu mobilitatea și experiența de top a consumatorului. Evenimentul se desfășoară sub înaltul patronaj al Majestății Sale Prințul Albert al II-lea de Monaco.

Un eveniment extraordinar într-un cadru excepțional
Primul Salon Internațional Auto de la Monaco se anunță un eveniment open-air care va reinventa conceptul de salon auto tradițional. În inima principatului legendar, în 11 locații incredibile, vom descoperi inovația prin autovehicule eco friendly aparținând unor producători consacrați. Mașinile electrice vor fi puse la dispoziția vizitatorilor pentru un acces ușor în absolut toate locațiile din Monaco unde se desfășoară evenimentul.
Experiență de neuitat în timpul evenimentului
Salonul auto va oferi posibilitatea testării mașinilor preferate chiar pe străzile legendarului principat. Vizitatorii vor avea ocazia să facă o plimbare pe la Place du Palais Princier, să treacă prin fața Forumului Grimaldi, pe la Place du Casino sau Espace Fontvieille și la finalul turului pe la hotelurile Hermitage și Monte-Carlo Beach înainte de a ajunge înapoi la standurile producătorilor. De asemenea se vor organiza drive teste și pe circuitul legendar de la Monaco.
Salonul Auto de la Monaco pune accentul pe industria de azi și de mâine
Evenimentul grandios va fi întregit de o conferință care va avea ca scop suportul Fundației Prințului Albert al II-lea de Monaco și va aduce în atenția publicului toate numele mari din moblilitate. Vor avea loc dezbateri pe teme sociale, politice și filozofice în Forumul Grimaldi pe data 17 Februarie și se va ridica problema ecologică, un factor deosebit de important în zilele noastre.
Accesul presei se va face în baza acreditării.
Publicul poate să își rezerve bilete pe site-ul evenimentului.
Related Posts with Thumbnails
September 15th, 2016

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*