Audi R8 Spyder 5.2 V10 e BESTIAL !

Faţă de modelul R8 cu formele sale agresive, R8 Spyder a primit câteva modificări: s-a renunţat la designul excesiv pentru formele fine, mai elegante, ceea ce fac maşina mult mai atrăgătoare din toate punctele de vedere.

Audi R8 Spyder 5.2 FSI quattro – o experienţă care îţi taie răsuflarea !!

Presenting...the spider

Caracteristicile acestui nou model se pot defini foarte simplu, pentru că Audi a reuşit să îmbine armonios performanţele unei maşini sportive cu o greutate perfectă, un design exclusivist care se defineşte prin părţile realizate din fibră de carbon şi un motor V10 care reuşeşte să dezvolte 525 de CP. Revenind asupra datelor tehnice care stau la baza acestui model, trebuie precizat că acesta atinge 100 de km/h în doar 4.1 secunde,  viteza maximă fiind de 313 km/h. Ca şi alte cabrilete care au un sistem hidraulic, soft top-ul se deschide şi se închide în doar 19 secunde inclusiv în timpul mersului la o viteză de 50 km/h. Greutatea lui R8 Spyder este de apreciat, 1720 kg, datorată în mare parte sistemului folosit la construirea caroseriei, denumit Audi Space Frame – per total cântăreşte cu doar 6 kg în plus faţă de modelul R8.

La evenimentul denumit „Seara Concernelor”, Audi a arătat în premieră noul model. Prezentarea a fost un real succes, pozele vorbesc de la sine: vizionaţi galeria foto de mai jos.


Related Posts with Thumbnails
October 1st, 2009

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*