Câteva surprize pregătite pentru jurnaliști la Frankfurt Auto Show 2011

În urmă cu aproximativ o lună, președintele VDA Matthias Wissmann a anunțat câteva dintre surprizele pregătite pentru cei peste 14.000 de jurnaliști invitați la acest eveniment și ulterior celor care vor veni să viziteze salonul. Drive-teste cu cele mai impozante modele, circuit off-road, circuit Carrera, un MINI drept câștig plus alte premii surpriză…eu spun că merită.

Pe scurt, pentru că peste 7 zile – 13 septembrie – vă vom relata live de la Frankfurt, vă propunem să aflați care sunt cele mai spectaculoase evenimente organizate în acest an. Cel mai mare salon la nivel mondial nu ne va prezenta doar o mulțime de premiere mondiale și tehnologie de ultimă oră ci va cuprinde, în adevăratul sens al cuvântului, o mulțime de evenimente surpriză. „Prin programul pe care l-am pus la punct, salonul auto devine pentru oricine care îi va trece pragul, o experiență de neuitat”, declara Matthias Wissmann.

Nu doar jurnaliștii, deși vom avea prioritate timp de două zile, vor avea ocazia să conducă unul sau mai multe dintre cele peste 200 de modele noi care vor fi expuse aici. Producători precum VW, Audi, Seat, Peugeot, Citroen, Hyundai, Kia, Opel, Smart sau Mercedes își oferă premierele pentru a fi conduse pe străzile din Frankfurt, circuitul curpinzând și o porțiune de autostradă, probabil pentru a testa eficient și caii putere, în timp ce un reprezentant va furniza detaliile tehnice despre mașini.

În plus se vor testa autovehicule de teren pe circuitul de off-road în aer liber, sau pasionații de kart-uri pot să-și testeze îndemânarea la volan.

Una dintre cele mai mari atracții este concursul „Park & Drive”. Cei care se cred experți în parcările laterale cu spatele pot să-și testeze îndemânarea cu posibilitatea câștigării unei Skoda pe care să o conducă timp de un an…gratuit evident!

Mai multe veți afla începând de marți 13 septembrie direct de la centrul de presă.

Related Posts with Thumbnails
September 6th, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*