Citroën prezintă: DS4 oficial!

Citroën prezintă în avanpremieră noul DS4. Premiera oficială va avea loc pe 30 octombrie la Paris

Prevăzut ca fiind conceptul High Rider la începutul acestui an la Salonul Auto de la Geneva, Citroën ne prezintă acum poze oficiale cu noul DS4, care este al doilea model din gama DS electrică a producătorului francez. Noul model vine cu elemente distinctive şi se laudă cu câteva „accesorii” noi faţă de alte modele Citroën. Spre exemplu, dacă o luăm de la exterior spre interior, modelul vine cu mânere pentru uşile din spate integrate în rama geamului. Citroën îşi descrie modelul DS4 drept un nou mini-coupe în format compact, chiar dacă e un hatchback veritabil, probabil şi datorită dimensiunilor: 4.27m în lungime, 1.81m în lăţime şi 1.53 în înălţime. Pe lângă aceste detalii mai amintim şi faptul că interoriul a fost gândit întru-totul spre a oferi şoferului un confort extrem. Parbrizul panoramic, luminile ambientale, elementele cromate, dar şi cele din piele plus jantele de aluminiu pe 19 inch sunt doar câteva dintre elementele definitorii.

În momentul în care DS4 va ajunge la vânzare spre finele lui 2011, acesta va fi disponibil cu două motorizări HDi diesel: HDi 110 şi HDi 160. Motoarele pe benzină vor include un VTi 120, THP 155 şi noul THP 200, absolut toate fiind realizate în colaborare cu BMW. Noul THP 200 bazat pe motorul de 1.6l va reuşi să dezvolte 200 de CP şi un cuplu de 275 Nm la 1700 rpm. Emisiile CO2 vor fi extrem de scăzute, iar modelul va fi disponibil cu o cutie manuală sau una electronică de viteze.

HDi va include sistemul inteligent start&stop, alternator controlat electronic, iar partea funny e că atunci când motorul este oprit pot funcţiona simultan radio sau cd-ul, aerul condiţionat iar celelalte sisteme rămân de asemenea funcţionale.

Mai multe detalii vă vom prezenta exclusiv de la Paris Motor Show la sfârşitul acestei luni.

Related Posts with Thumbnails
September 1st, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*