7 sfaturi utile pentru curele de slăbire

Adeseori ni se poate întâmplă ca metabolismul să nu lucreze în favoarea noastră și să fim nevoiți să ne confruntăm cu luarea rapidă în greutate  și cu dificultatea de a da jos kilogramele în plus. Știm cât este de dificil să slăbești rapid și eficient, din acest motiv vă punem la dispoziție 10 sfaturi utile în curele de slăbire.

  1. Treci la o alimentație echilibrată și sănătoasă

O alimentație sănătoasă și echilibrată înseamnă să consumați cereale integrale (orez brun, făină de ovăz, fulgi de porumb, pâine cu tărâțe), legume și fructe bogate în fibre, precum roșii, ardei, sfeclă, morcovi, țelină, mere, pere, banane, portocale, căpșuni sau kiwi. De asemenea, benefice s-au dovedit a fi și alimente picante, ca de exemplu ghimbirul, scorțișoară, chimenul, care ajută la arderea grăsimilor și transfomarea lor în energie. De evitat sunt îndulcitorii artificiali, cafeaua, ceaiul negru, alimentele bogate în carbohidrați, precum  și băuturile acidulate.

  1. Fă exerciții fizice

Dacă doriți să slăbiți, este important să faceți exerciții fizice zilnice. Este de preferat să alegeți un sport sau o activitate care să vă facă plăcere și să vă aducă satisfacție. Astfel, puteți opta să ieșiți în aer liber, să alergați, să mergeți la fitness sau să apelați la sporturi precum înotul, tenisul, ciclismul, alpinismul, cursuri de călărie, patinaj sau dans.

  1. Apelează la diete naturiste

Prin intermediul dietelor naturiste, nu numai că veți scăpa de problema cu kilogramele în plus, ci și îi veți asigura organismului dvs aportul de vitamine și minerale necesar. Una din metodele pe care le recomandăm este amestecul de miere cu scorțișoară, luat de 2 ori pe zi, pe stomacul gol. Ca soluție alternativă, propunem să includeți în dieta dvs ceaiul verde, foarte bogat în antioxidanți, ceaiul de soc, de mentă sau de urzică. Aceste plante nu numai că vă vor ajuta să slăbiți, dar vă pot ajuta să tratați și diferite afecțiuni.

  1. Folosește suplimente alimentare

Cele mai eficiente suplimente alimentare pentru slăbit sunt cele care conțin Crom Picolinat, Magneziu, oțet de mere, ceai verde, Omega 3 și Vitamina B12. Cromul picolinat inhiba pofta de mâncare și ajută în accelerarea metabolismului. Magneziul este un mineralGreen Barleyexcelent pentru echilibrarea nivelului de cortizol, responsabil pentru luarea în greutate. Oțetul de mere este un remediu eficient pentru stimularea metabolismului. Diminuarea nivelului de insulină și inhibarea poftei de mâncare. Ceaiul verde contribuie la arderea grăsimilor, iar Omega 3 are efecte deosebit de puternice pentru pierderea în greutate și diminuarea nivelului de zahăr din sânge.

 De asemenea, alte suplimente alimentare promițătoare sunt: Orzul verde,  Garcinia, Herbal Slim, Aloe Ferox, Chitosan, Slim Ferox, Detox Suplu sau Slim Fit.

  1. Nu neglija somnul

Pentru a slăbi eficient, este esențial să nu uităm să ne odihnim și să nu neglijăm orele de somn. O persoană are nevoie de un somn de aproximativ 7-8 ore. Studiile au concluzionat că persoanele cu un program de somn normal au șanse mai mari să slăbească, să ardă calorii și să scape de grăsime.

  1. Hidratează-te

Este important în timpul curelor de slăbire să nu uităm să ne hidratam corpul și să îi oferim aportul necesar de lichide, respectiv 2 litri pe zi, consumând apă cu lămâie, sucuri de legume, supe și ceaiuri.  Aportul de lichide vă va ajuta în detoxifierea organismului, eliminarea toxinelor, vitalizarea și hidratarea organismului. Prin intermediul consumului de lichide zilnic, metabolismul reintră în normal, facilitează transportul nutrienților spre celule și arderea mai bună a grăsimilor.

  1. Găsește motivații

Faceți o listă cu motivele pentru care doriți să slăbiți sau setați-vă niște obiective realiste. Găsiți o ținută sau o mărime la care doriți să ajungeți și faceți tot posibilul pentru a vă atinge scopul. De asemenea, v-ar putea fi mai ușor dacă ați avea un partener cu care să țineți cură de slăbire. Motivant poate fi și urmărirea constantă a evoluției dvs, prin cântărirea periodică sau realizarea unor fotografii care să evidențieze progresul făcut.

O altă modalitate de automotivație este recompensa. Astfel, periodic, poți să îți cumperi ceva ce să îți aducă mulțumire și satisfacție, ceva ce ți-ai dorit de foarte mult timp și nu ți-ai achiziționat.

Dacă doriți să achiziționați produse pentru slăbit,

accesați pagina Enzymatic Therapy.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*