Beauty helper: ce produs natural îți va întineri tenul

„There is a role and function for beauty in our time” – Tadao Ando

Ritmul de viață extrem de alert uneori și oboseala sunt doi factori care influențează în mod cert tenul nostru. De obicei încercăm să recurgem cel puțin în weekend la tratamente faciale pentru ca tenul să rămână hidratat, iar pielea să își mențină elasticitatea. Ei bine, un tratament adecvat, includem aici și procedeul de demachiere zilnic, trebuie făcut cu regularitate și nu trebuie să sărim peste, sub nici o formă. Știm cât de importantă este demachierea zilnică și curățirea feței, la fel cum este și hidratarea acesteia, pentru că după o zi în care tenul nostru a fost expus la diverși factori, acesta merită din plin atenția noastră. Ca o alternativă la produsele convenționale am găsit Uleiul de cătină 100% natural presat la rece de la Vaida și am decis să fac un  test pentru a vedea cum se comportă tenul și dacă va avea efecte benefice asupra lui.

Uleiul de cătina presat la rece reprezintă o alternativă absolut extraordinară pentru creme sau măști, deși poate fi folosit spre exemplu la preparea unei măști acasă. Pe lângă faptul că tenul va arăta mult mai bine, efectele de întinerire și de atenuare a ridurilor (daca este cazul 🙂 ) este vizibil. O utilizare frecventă va avea efecte extraordinare, în plus este 100% natural și nu conține nici un fel de aditivi, este presat la rece, astfel se mențin absolut toate proprietățile benefice ale acestui ulei minune. Se știe că uleiul de cătină este folosit și pentru diverse afecțiuni și se poate consuma intern, aici ne referim însă la utilizarea lui externă.

Să vă povestesc puțin despre proprietățile uleiului de cătină și care sunt de fapt beneficiile acestuia. În primul rând uleiul de cătină este considerat un tonifiant general cu puternice propiretăți imuno-modulatoare pentru că în compoziția acestuia este prezentă serotenina, substanța care protejează organismul împortiva infecțiilor (poate fi folosit mai ales în sezonul rece când suntem predispuși la răceli). De asemenea, uleiul de cătină conține acizi grași Omega 3, 6 și 9, dar și Vitamina C și este un puternic stimulator al metabolismului. Pe lângă faptul că este un tonifiant și antioxidant puternic, uleiul de cătină presat la rece poate fi folosit și pentru diverse afecțiuni ale pielii, inclusiv arsuri, stimulând regenarea celulară. Datorită nivelului ridicat de Vitamina E este absolut perfect atât pentru tratamente cosmetice, de exemplu folosit în măști. În același timp poate fi folosit cu succes pe timp de zi pentru hidratarea pielii de sub ochi și înainte de aplicarea bazei sau a machiajului, sau seara în locul unei creme tradiționale, după demachiere bineînțeles. Conținutul ridicat de Vitamina E favorizează nu doar atenuarea ridurilor ci previne apariția acestora. Cel mai important lucru este că NU va îngrășa tenul, se absoare foarte repede și efectele sunt vizibile. Eu comand absolut toate produsele de pe perfection.ro și aici găsiți și uleiul de cătină 100% natural presat la rece.

Ca variantă de mască propun următoarea: Ulei de cătină 100% natural presat la rece Vaida amestecat cu Sâmburi de Caisă Pulbere Doctor Bio (o lingură de ulei, o lingură de sâmburi de caisă pulbere) și o lingură de Miere de Salcâm. Se amestecă și se aplică pe pielea curățată în prealabil, lăsând să acționeze aproximativ 20 de minute după care se îndepărtează cu apă călduță.

Puteți vizualiza produsele accesând link-urile de mai jos.

Ulei de cătină 100% natural presat la rece Vaida

Sâmburi de caisă pulbere

Miere de salcâm

Related Posts with Thumbnails
November 4th, 2016

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*