Cum să avem grijă de tractul urinar

Funcționarea necorespunzătoare a sistemului urinar datorată unor infecții, a înaintării în vârstă, a diverse boli sau ca urmare a unor leziuni, poate avea drept rezultat boli ale aparatului urinar, care pot varia de la infecții ale tractului urinar, incontinență urinară, prostatită, insuficiență renală, cistită și hiperplazie de prostată.

Infecțiile tractului urinar au o incidență mai mare în cazul femeilor, 50 % din ele suferind cel puțin o dată în timpul vieții de o formă de infecție urinară. Bărbații tineri sunt rareori afectați de infecțiile tractului urinar. Bărbații pest 50 ani însă sunt mai expuși riscului de infecții urinare. Infecțiile urinare pot fi semnul unei anomalii anatomice a aparatului urinar ce necesită tratament pentru a evita ca tulburările urinare să devină cronice.

Pentru tratamentul infecțiilor urinare puteți apela la terapii naturiste care includ merișorul, păpădia, afinele, plantele cu rol antioxidant, usturoiul, vitamina C și ceaiuruile de coada calului. Plantele pot fi folosite sub forma de ceaiuri (infuzie, decoct, macerat, 2-3 cani/zi), tincturi, gemoderivate: merisorul, afinul, urzica, coada-calului, matasea de porumb, cozile de cirese, mesteacanul, patrunjelul, mugurii de plop, sulfina, strugurii-ursului. Toate aceste remedii naturiste pentru infectiile urinare au actiune antiinflamatoare, antiseptica si diuretica, ajuta la diminuarea simptomelor, la prevenirea complicatiilor si recidivelor. Pentru o eficacitate maxima, curele cu aceste plante trebuie urmate cel putin 20-30 de zile. Pe lângă  tratamentele naturiste este bine să luați și suplimente alimentare. Unul din suplimentele alimentare pe care le recomandăm este Uritract Fast, marca DR. BIO, un bun remediu în cazul creșterii în volum a prostatei, cistitelor sau inflamațiilor zonei rectale. Acest supliment combină într-un mod foarte eficient extractele din rădăcină de Sparanghel, frunzele de Strugurii Ursului și Picolinatul de Crom. Uritract Fast are rolul de a curăța, regenera și proteja tractul urinar. Acesta protejează organismul de infecții precum: E-coli, streptococi, stafilococi sau pietre la rinichi.

uritract01-500x500Uritract Fast ajută funcția renală  prin combaterea stresului constant care se exercită asupra rinichilor, fiind un remediu ideal pentru persoanele cu infecții urinare și care își doresc un sistem imunitar întărit. Acest supliment mai tratează și incontinența urinară, diareea, litiaza urinară, dizenteria, enterocolita, hematuria, leucoreea, ulceratiile vaginale, metrorargia, hemoragiile uterine și inflamațiile zonei rectale. Este un produs eficient și avantajos, menit să vă țină departe infecțiile urinare și să îmbunătățească abilitatea organismului de a lupta cu diferiți viruși și bacterii.

Efectul diuretic  al acestui produs, pe bază de sparanghel, strugurii ursului și picolinat de crom se datorează unei substanţe numite arbutin, care este absorbită în organism fără a fi modificată şi este eliminată de rinichi. În timpul eliminării, arbutinul acţionează ca un antiseptic asupra mucoasei tractului urinar. Uritract Fast ajută la prevenirea infecţiilor postnatale şi vă ajută să scăpaţi de edeme. Sparanghelul aflat în compoziția acestui supliment miraculos este foarte recomandat de către medici în caz de anorexie, afecţiuni biliare, afecţiuni cardiace (sedativ), astenie fizică şi intelectuală, bronşite, convalescenţă, demineralizare, diabet, digestie lentă, edeme, gută, impotenţă, insuficienţă hepatică şi renală, litiază urinară, nevroză, palpitaţii, prostatite, retenţii hidrosodate, vâscozitate sangvină și altele.  Printre numeroasele efecte deja menționate ale acestui supliment alimentar, se enumeră și: fluidifcarea secrețiilor bronsice, ușurarea tranzitului intestinal, îmbunătățirea sistemului imunitar, creșterea fertilității și reglarea nivelului de zahăr din sânge. Dacă doriți  să achiziționați acest produs acum îl puteți găsi la  colaboratorii Doctor Bio în România.

Produsele Doctor Bio si produsul Uritract Fast pot fi achiziționate de pe site-ul perfection.ro

Related Posts with Thumbnails
June 6th, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*