Alive! Vitaminele cu peste 130 de nutrienţi

Alive nu este doar un simplu complex de vitamine şi minerale, ci un produs care conţine peste 130 de nutrienţi esenţiali proveniţi din surse naturale. Cele 29 vitamine şi minerale, 37 de extracte vegetale, 12 enzime digestive, 10 acizi graşi de tip Omega (3-6-9), extractele din ciuperci medicinale precum şi antioxidanţi şi aminoacizi fac din acest produs reţeta perfectă pentru menţinerea sănătăţii şi a unui nivel optim de energie. În plus, fiind un produs cu un puternic caracter energizant, este potrivit şi pentru persoanele care practică diferite sporturi.

Ce conţine Alive! (fără fier)?

Alive conţine un important amestec provenit din plante/legume verzi ( spirulina, lucernă, orz,alga verde-albastră, coriandru etc.) şi surse importante de aminoacizi (glutamină, alanină, serina, fenilalanină, triptofan etc.) pentru întărirea imunităţii. Complexul conţine extracte din pătrunjel, cunoscut pentru efectele sale benefice împotriva colesterolului şi a tensiunii crescute, broccoli, varză (protector al aparatului digestiv) conopidă usturoi, dar şi fructe de livadă precum merişor, prun, coacăze negre, portocale sau struguri.

Este interesant de observat complexul de ciuperci medicinale care sunt incluse în această reţetă şi amintim Cordyceps, Reishi, Shiitake, Hiratake,Maitake, Chaga, Yamabushitake, Himematsutake, Kawaratake,  Zhu Ling, Agarikon şi Mesima.

Amintind două dintre ciupercile menţionate, Shiitake şi Maitake, acestea sunt ciuperci folosite de mii de ani atât în China cât şi în Japonia pentru proprietăţile lor medicinale excepţionale, confirmate de cercetările ştiintifice din ultimele decenii. Sunt recomandate ca fiind un bun imunostimulator şi un antitumoral excepţional.

Dintre ingredientele care se regăsesc în Alive! nu trebuie uitaţi acizii graşi Omega 3, extreme de importanţi în stimularea imunităţii organismului nostru. Spre exemplu sunt cunoscute efectele acidului alfa-linolenic, precum reducerea riscului bolilor de inimă.

Care sunt efectele Alive! (fără fier) ?

Produsul Alive! (fară fier) este un mega nutrient cu o compoziţie 100% natural, oferindu-ne nu doar cantitatea de energie optimă, dar şi nutrienţii de care ne privăm organismul. Elementele conţinute au un grad de absorbţie foarte ridicat. Toate ingredientele au fost procesate în aşa fel încât să îşi menţină calităţile cunoscute, efectele antioxidante precum şi puterea enzimatică.

Pentru a afla mai multe detalii despre Alive! (fără fier),  sau cum puteţi comanda acest produs, puteţi accesa PERFECTION.ro

 

Related Posts with Thumbnails
February 13th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*