Apogen – Aliatul ideal al copiilor

Apogen pentru copii este un supliment alimentar patentat concentrat și purificat din tulpina microalgei FEM-101,o algă benefică pentru sănătate, atât de bogată în nutrienți încât a primit și numele de  superaliment. Apogen pentru copii este destinat să protejeze organismul copiiilor de diferiți viruși, precum cei gripali (de tip A, B și H1N1), intestinali, herpetici, virusul dengue, virusul sincitial respirator (RSV sau VSR) și rotavirus. Apogen are abilitatea de a vă feri copiii de răceală, gripă sau alte infecții, oferind totodată sprijinul nutrițional necesar.

Microalgele sunt la originea lanțului alimentar, fiind sursa de hrană cea mai hrănitoare . După miliarde de ani de schimbări de mediu, nu au dispărut și sunt încă vizibile în jurul nostru. Aceste alge conțin aminoacizi, vitamine și minerale, destinate în a ne menține sănătatea corpului.

Microalgele conțin calciu, fosfor, fier și multe alte elemente minerale, dar sunt, de asemenea, bogate în β-caroten, acid pantotenic, acid folic, biotină, complexele de vitamine A, B, C și E. Valorile de calciu din microalge sunt mai mari decât cele ale laptelui. Datorită valorilor nutritive complexe pe  care le au microalgele, multe țări au  etichetat microalgele ca un produs alimentar sănătos, ca aliment funcțional sau supliment alimentar.

Este nevoie de echivalentul a 450 de tablete de Spirulina pentru a face o porție de Apogen, sau mai mult de 13.000 de tablete pentru a face o singură cutie. Apogen pentru copii protejează celulele prin crearea unei bariere de care mulți viruși nu pot trece, creând o barieră virală în jurul celulelor. Apogen demonstrează științific prin acțiunea sa că ajută în  susținerea apărării naturale a organismului.  Capsulele de Apogen conţin spirulină, extract de usturoi şi propolis, acestea  contribuind eficient la întărirea sistemului imunitar.

Acest supliment poate să ajute copilul să evite bolile care îl vor stresa şi care pot crea complicaţii, astfel lăsându-l să se bucure de primii paşi şi primele cuvinte. Apogen ajută la dezvoltarea şi funcţionarea creierului şi a ochilor, îmbunătăţeşte sistemul imunitar acţionând ca un scut împotriva bacteriilor şi viruşilor, blocând accesul acestora în organism. Apogen nu crează dependenţă, nu produce efecte secundare, fiind demonstrat ştiinţific că nu afectează organismul, doar îl ajută contribuind la prevenirea bolilor, răcelilor, viruşilor. Formula granulată a acestui supliment este special mixată pentru a avea un gust plăcut, iar astfel copii nu se vor plânge şi le va face plăcere să ia aceste suplimente.

Apogen pentru copii există nu numai sub formă granulate, ci și sub formă masticabilă, pentru copiii cu vârsta între 3 și 12 ani. Copiii sunt expuşi viruşilor de tot felul la grădiniţe şi şcoli, iar acest lucru poate să fie foarte uşor evitat cu capsulele mastecabile. Acestea au o aromă plăcută iar deoarece sunt mastecabile (gumate), ele sunt perfecte pentru a masa gingiile în perioada în care cad dinţii de lapte, iar cei permanenţi încep să apară. Extractul patentat de Apogen poate contribui la menținerea unei bune funcționări a organismului, precum și la o nutriție echilibrată. De asemenea, este potrivit și pentru buna dezvoltare și funcționare a creierului și a ochilor.

Dacă doriți achiziționarea Apogen pentru copii, puteți achiziționa produsul de pe site-ul perfection.ro – distribuitor autorizat

 

Related Posts with Thumbnails
June 6th, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*