Apogen pentru copii – ține departe răceala și gripa

Apogen este un supliment alimentar care susține dezvoltarea imunității copiilor și ajută în protejarea organismului de virușii gripali (de tip A, B și H1N1), intestinali, herpetici, virusul dengue, respiratori (RSV sau VSR) și rotavirus. De asemenea, este potrivit și pentru buna dezvoltare și funcționare a creierului și a ochilor. Apogen este un produs care a primit numele de superaliment, deoarece este obținut din microalga FEM-101, o alga albastră verzuie, foarte bogată  în nutrienți, proteina din microalge fiind patentată în SUA și Taiwan.

Granulele Apogen conțin ca substanțe active, extract patentat de microalge ( APC, CPC, S.G.F., polizaharide, acizi  nucleici, peptide, aminoacizi, minerale), lactoză, extract de tomate pudra ( Lycopene) ARA, Microalge (DHA), acid Gamma-Linolenic și lapte praf pentru a  întări sistemul imunitar. Bine de menționat este faptul că procedeul de extragere utilizat, păstrează toate ingredientele active. Acest supliment are o formulă granulată, special mixată pentru a avea un gust plăcut.

Apogen sub formă de tablete masticabile este ideal pentru copiii cu vârsta între 3 și 12 ani, având aceleași ingrediente active pe care le are și Apogen – Granule. Formula sa gumată este  perfectă pentru masarea gingiilor bebelușilor în perioada de creștere a dinților.

Aceste suplimente alimentare acționează ca un scut, creând o barieră virală în jurul celulelor, barieră de care mulți viruși nu pot trece.

A fost dovedit științific că Apogen are capacitatea de a bloca pătrunderea virușilor în celule, prevenind gripa de tip A și B. De asemenea, conținutul bogat de vitamina B și C, care se găsește în microalge, ajută la menținerea unei bune funcționări a organismului copiilor, precum și la o nutriție echilibrată. Așadar, Apogen este ideal pentru dezvoltarea bebelușilor, cu un sistem imunitar slăbit, predispus la răceli, gripe, viroze și alte boli provocate de viruși, deoarece Apogen stimulează sistemul imunitar și îl îmbunătățeste zilnic. Este bine să administrați Apogen și ca tratament pentru bolile cauzate de viruși, dar și ca modalitate de prevenire a acestora.  Apogen este un supliment alimentar natural, recomandat pentru copii cu vârsta între 1 și 3 ani și poate fi administrat zilnic, fără a avea efecte secundare. Acesta poate fi consumat gol, cu suc, apă sau lapte, la temperatură de sub 50 grade.

În România, Apogen este comercializat sub următoarele forme:

Apogen® Children Chewables: Capsule masticabile pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani și o sursă bogată de DHA.

 Apogen® Children Granules: Granule pentru copii cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani și o sursă bogată de DHA.

 Apogen® Capsules: capsule solubile pentru adulți.

Podusele APOGEN pot fi achiziționate de la distribuitorii autorizați din România accesând pagina PERFECTION.ro

sau printr-un click aici

Related Posts with Thumbnails
March 20th, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*