De ce este bine să consumăm suplimente sub formă de pulbere

Suplimentele sub formă de pulbere sunt mult mai avantajoase și mai recomandate decât cele sub formă de tablete. Principalele motive pentru care se recomandă varianta pulbere a suplimentelor, mai degrabă decât în varianta tablete, sunt faptul că oferă o absorbție mai rapidă a ingredientelor active, stimulează metabolismul și nu dăunează stomacului, ci dimpotrivă, îl protejează. De asemenea, suplimentele sub formă de pulbere sunt mult mai ușor de administrat. Acestea pot fi combinate cu apă, sucuri de fructe sau legume.

 Un copil va fi mai ușor de convins să bea suplimente pulbere, decât să administreze tablete care pot avea gust rău și neplăcut. Pulberile de cele mai multe ori, este indicat să fie administrate pe stomacul gol, în timp ce tabletele luate pe stomacul gol, pot provoca diferite afecțiuni gastrointestinale.

Un alt avantaj al pudrei este că are un preț mai scăzut față de suplimentele sub formă de capsule sau tablete. Acestea sunt supuse la mai puține procese de obținere și producție, sunt mai pure și ideale de administrat acasă.  De asemenea, oferă o mare flexibilitate în ceea ce privește dozajul.

Este esențial pentru organism ca suplimentele nutritive să aibă un aport de substanță activă cât mai mare. Diferența între un produs pe bază de extract și unul pe bază de pulbere este radicală, începând de la procesul de producție, extractul rezultând în urma unui întreg proces tehnologic – recoltarea materiei prime, depozitare, selectarea acelei părți a plantei care conferă cele mai bune proprietăți, macerarea acesteia, extracție, distilare, concetrare etc.

Foarte mulți producători macină planta și o pun în capsule, uitând un lucru foarte important: cu cât suprafața de contact este mai mare, cu atât va fi mai puțin eficient suplimentul respectiv.

Este foarte necesar să apelăm la suplimentele pe bază de pulbere dacă ținem la sănătatea noastră. Un regim alimentar bogat nu este suficient pentru a obține toate vitaminele, mineralele și nutrienții de care are nevoie organismul nostru.

Pudra de orz verde, de exemplu, este potrivită pentru completarea necesarului zilnic de vitamine și minerale. Este un supliment nutritiv potrivit pentru cei care mănâncă neregulat, consumă puține legume și fructe și care sunt supuși unor eforturi fizice și psihice intense. Consumul de orz verde pulbere nu are limite în timp și nu are contraindicații.

greenbarley01Orzul verde conţine în concentraţie mare şi în proporții necesare pentru organismul uman proteine, minerale, vitamine și enzime și se absoarbe ușor în organism, aprovizionând astfel organismul cu substanțele nutritive necesare în câteva minute. Se regăsesc în orzul verde 18 aminoacizi (mai multe ca în iarba de grâu) și conține toți aminoacizii esențiali, care nu pot fi produse de organismul uman. Există studii care au pus în evidență un conținut net superior de nutrienți în pulberea de orz verde, față de alte surse vegetale recunoscute pentru efectele lor benefice asupra sănătății.

Prin urmare, vă recomandăm să apelați cu încredere la suplimentele sub formă de pulbere, care vă vor proteja organismul și vă vor feri de boli. Suplimente sub formă de pulbere, precum orz verde sau sâmburi de caise puteți achiziționa de la colaboratorii Doctor Bio în România.

Produsul poate fi găsit pe: perfection.ro

Related Posts with Thumbnails
May 29th, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*