Cetona de zmeură – slăbește rapid și sigur

Raspberry Ketone – calea rapidă către o siluetă de vis

Cercetările au arătat faptul că cetona de zmeură ajută la eforturile depuse de organism pentru pierderea în greutate în special când este combinată cu exercițiile fizice și cu o dietă echilibrată bazată pe alimente integrale. Cetona de zmeură este cel mai important compus al zmeurei. Aceasta reglează adiponectina, o proteină folosită de organism pentru regla metabolismul. Practic, cetona de zmeură cauzează ruperea celulelor de grăsime și ajută corpul să ardă mult mai repede depunerile.

 

Ce este cetona de zmeură?
Cetona de zmeură este cel mai important component prezent în zmeură, dar și în alte fructe. Are efect termogenic, accelereaza metabolismul și cel mai important, ajută la reglarea digestiei.

De ce este asociată cetona de zmeură cu pierderea în geutate?
Cercetătorii au descoperit că și alți compuși cu structuri chimice similare cetonei de zmeură, precum capsaicina (component care se găsește în ardeiul chilli) și sinefrina, au o intensă activitate lipolitică, acționând direct și cauzând distrugerea celulelor de grăsime.

Ce au descoperit cercetătorii?
Cercetătorii au descoperit în urma testelor faptul că cetona de zmeură a diminuat nivelul de grăsime din  ficat și din zona abdominală.

Concluzia
Cetona de zmeură este rocmandată în curele de slăbire pentru că stimulează metabolismul printr-un mecanism similar capsaicinei, dar cu rezultate optime și de lungă durată. Reglarea digestiei, care este un aspect extrem de important în orice cură de slăbire, este favorizată datorită cetonei de zmeură iar asocierea acestui produs cu un stil de viață echilibrat duce la rezultatele mult așteptate.  Pentru a afla mai multe detalii despre acest produs, modul de administrare sau doriți să îl comandați accesați www.enzimatic.ro sau link-ul direct către acest produs:

Produsul poate fi achiziționat de pe PERFECTION.RO

perfection.ro

Related Posts with Thumbnails
January 23rd, 2013

You may also like...

1 Response

  1. Florin says:

    Da, foarte bun acest articol,pentru ca am ceva timp de cand caut metode si diete pentru a slabi cat mai repede, si am urmat unele sfaturi obesrvand ca am scazut in greutate. Mai asteptam articole de acest gen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*