Grapefruit Seed Extract poate reduce colesterolul cu până la 33%

Studiile recente efectuate asupra fructului de grapefruit de către specialiştii de la Universitatea Harvard au adus la iveală faptul că un consum zilnic al acestui fruct poate reduce colesterolul cu până la 33%, reducând astfel şi riscurile de infarct cu până la 25%. Un alt studiu a demonstrat că este eficient pentru întărirea sistemului imunitar, reglează metabolismul şi tranzitul intestinal şi are efecte benefice asupra diabetului, prin reducerea nivelului sanguine al glicemiei în diabetul de tip II. În plus, fiind un produs cu bază naturală, Grapefruit Seed Extract este un substitut natural cu aceleaşi efecte şi beneficii precum unele medicamente prescrise, fiind un adjuvant de încredere în apărarea organismului împotriva bacteriilor, viruşilor, paraziţilor şi fungilor .

Cum acţionează

Grapefruit Seed Extract oferă o arie largă de beneficii în primul rând datorită conţinutului ridicat de Vitamina C. Vitamina C este absorbită prin stomac şi distribuită către celelalte organe precum intestinul subţire, ficat, rinichi şi inimă. În corp, Vitamina C ajută la transportul carnitinei, un compus amino acid, către inimă, creier şi muşchi şi ajută corpul în sintetizarea colagenului – protenia care menţine cartilajele, pielea şi oasele sănătoase.

Grape-ul este foarte popular datorită efectelor sale miraculoase în curele de slăbire, mai ales că are doar 25 de calorii (la suta de grame). Un astfel de fruct consumat zilnic te ajută împotriva luptei cu surplusul de kilograme, fără a avea mari restricţii culinare. Este recomandat a se consuma în acest caz înainte de masă. El ajută la scăderea colesterolului.

Unul dintre beneficiile Grapefruit Seed Extract sunt proprietăţile antioxidante a acestuia, neutralizând radicalii liberi atât de dăunători, care ne expun multor afecţiuni şi a semnelor premature de îmbătrânire.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest produs precum şi cum îl puteţi comanda accesaţi www.enzimatic.ro sau link-ul direct – http://enzimatic.ro/Solaray/grapefruit%20seed%20extract-apararea%20organismului%20impotriva%20bacteriilor,%20virusilor,%20parazitilor%20si%20fungilor

Related Posts with Thumbnails
February 12th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*