GRAVIOLA – Antitumoralul natural

Graviola este un fruct de culoare verde-gălbui în exterior şi cu un interior de culoare albă. În domeniul terapeutic părțile care se folosesc sunt frunzele, rădăcinile şi seminţele, care au fost folosite de sute de ani de către indigenii din Amazon pentru tratarea mai multor afecțiuni.

 

Cum acţionează?

Fiind un puternic întăritor pentru imunitate, graviola a fost folosit pentru distrugerea paraziţilor, ameliorarea problemelor de ficat, reducerea febrei şi tratarea răcelii sau a gripei. Cercetătorii au studiat atent Graviola încă din anii 1940 şi marea majoritate a studiilor au fost centrate pe  acetogenine, un grup de compuşi chimicali naturali cu proprietăţi anti-tumorale. Nu înseamnă doar că reuşesc să lupte împotriva mai multor tipuri de cellule cancerigene ci şi că oferă un suport extraordinar sistemului imunitar.

Graviola poate fi considerat un aliat important împotriva mai multor tipuri de cancer (mamar, prostatic, cancer pulmonar, carcinom pancreatic) precum şi un sprijin solid în chimioterapie. Datorită compuşilor chimici naturali este extrem de benefic împotriva cancerului hepatic.

Pe lângă efectul citolitic asupra celulelor canceroase, Graviola are efecte multiple în menţinerea unei stări de sănătate optime, fiind un calmant nervos foarte important. De asemenea este benefic în regularizarea presiunii sângelui şi are efecte antibacteriene. Pentru mai multe detalii despre acest produs precum şi pentru a afla cum puteţi comanda Graviola Plus accesaţi pagina PERFECTION.ro 

 

Related Posts with Thumbnails
February 12th, 2013

You may also like...

1 Response

  1. 04/03/2013

    […] GRAVIOLA PLUS – Întăritorul imunităţii […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*