Q Nutrition by Q Clinic – un workshop informativ

Q Clinic este o clinică de chirurgie estetică din orașul  Cluj- Napoca, specializată în diagnosticul și terapiile patologiei pielii, oferind consultații și terapii de specialitate în medicina estetică și anti-aging. Clinica se mândrește cu specialiști în domeniul dermatologiei, dermatocosmetologiei, flebologiei (tratamentul patologiei venoase), terapiile anti-aging precum și în chirurgia estetică, chirurgia plastică si chirurgia reparatorie.

“Miraculos sau Periculos??” Care este adevarul din spatele dietelor faimoase? – Sub această deviză, Q Clinic cu divizia sa Q Nutrition a organizat pe 15 ianuarie 2013 începând cu ora 18 un eveniment dedicat adevărului în ceea ce privește diverse diete faimoase. Intraraea a fost gratuită, participanții având ocazia să  primească răspunuri la toate întrebările, pentru a face primii pași către un stil de viață cât mai sănătos.

Pentru cei ce doresc să afle mai multe despre Q Clinic și Q Nutrition puteți accesa http://www.q-clinic.ro și puteți vizita clinica din  Cluj, Str.Regele Ferdinand nr.12 ap.15.

Related Posts with Thumbnails
January 15th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*