Raspberry Ketone (Cetona de zmeură) – calea rapidă către o siluetă de vis

Raspberry Ketone – calea rapidă către o siluetă de vis

Cercetările au arătat faptul că cetona de zmeură ajută la eforturile depuse de organism pentru pierderea în greutate în special când este combinată cu exercițiile fizice și cu o dietă echilibrată bazată pe alimente integrale. Cetona de zmeură este cel mai important compus al zmeurei. Aceasta reglează adiponectina, o proteină folosită de organism pentru regla metabolismul. Practic, cetona de zmeură cauzează ruperea celulelor de grăsime și ajută corpul să ardă mult mai repede depunerile. 

cetona-zmaura-adams

Ce este cetona de zmeură?

Cetona de zmeură este cel mai important component prezent în zmeură, dar și în alte fructe. Are efect termogenic, accelerează metabolismul și cel mai important, ajută la reglarea digestiei.


De ce este asociată cetona de zmeură cu pierderea în greutate?

Cercetătorii au descoperit că și alți compuși cu structuri chimice similare cetonei de zmeură, precum capsaicina (component care se găsește în ardeiul chilli) și sinefrina, au o intensă activitate lipolitică, acționând direct și cauzând distrugerea celulelor de grăsime.

Ce au descoperit cercetătorii?

Cercetătorii au descoperit în urma testelor faptul că cetona de zmeură a diminuat nivelul de grăsime din  ficat și din zona abdominală.

Concluzia

Cetona de zmeură este rocmandată în curele de slăbire pentru că stimulează metabolismul printr-un mecanism similar capsaicinei, dar cu rezultate optime și de lungă durată. Reglarea digestiei, care este un aspect extrem de important în orice cură de slăbire, este favorizată datorită cetonei de zmeură iar asocierea acestui produs cu un stil de viață echilibrat duce la rezultatele mult așteptate.

Pentru a afla mai multe detalii despre produs accesați pagina PERFECTION.ro unde găsiți și alte produse benefice de la diverși producători.

Related Posts with Thumbnails
April 17th, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*