Uritract Fast – remediul natural care ne scapă de infecțiile tractului urinar

Uritract Fast este un supliment alimentar natural și complex pe bază de extract din rădăcină de Sparanghel, frunze de Strugurii Ursului și Picolinat de Crom. Acest produs este soluția ideală pentru a curăța, regenera și proteja tractul urinar de infecții precum: E-coli, streptococi, stafilococi sau pietre la rinichi.

Sparanghelul este o plantă deosebit de importantă pentru creșterea ratei activității celulare, producției de urină și remineralizarea organismului. Sparanghelul este o excelentă sursă de vitamina K, acid folic, vitamina C, vitamina A și vitamina B (B1, B2, B3 și B6), fibre, mangan, cupru, fosfor, sulf, potasiu și proteine. Conține și saponini, niște compuși datorită cărora sparanghelul acționează ca antiinflamator și anticancerigen. De asemenea, este  considerat un foarte bun diuretic și protector împotriva bolilor cardiovasculare. Sparanghelul este o legumă foarte bogată în antioxidanți, prin urmare, contribuie la detoxifierea organismului și îmbunătățirea  sistemului imunitar. O porție de sparanghel pe zi (150 grame) asigură 70% din necesarul organismului de acid folic.

Extractul de strugurii ursului este aprobat în Germania, de Ministerul Sănătății ca antiseptic urinar, iar arbustul de strugurii ursului este declarat ca fiind monument al naturii, prin urmare, este interzisă distrugerea sa. Extractul de strugurii ursului conține ca principii active: arbutina, flavone, taninuri, acizi și vitamine. Arbutina odată ajunsă în organism, se transformă în substanțe cu efect antiseptic și antibiotic foarte puternic, fiind un remediu eficient împotriva cistitelor, nefritelor, acumulărilor de acid uric și durerilor datorate calculilor biliari. De asemenea, tratează creșterea în volum a prostatei, incontinența urinară, diaree, litiaza urinară, dizenteria, enterocolita, hematuria, leucoreea, ulceratiile vaginale, metrorargia, hemoragiile uterine și inflamațiile zonei rectale. Pe lângă calitățile sale antiseptice, extractul de strugurii ursului mai este renumit și drept un bun tonic, astringent, emolient, dezinfectant, drenor hepatic și adjuvant în cancer.

Cromul este un mineral indispensabil pentru procesele metabolice ale organismului, având un rol important în funcționarea normală a sistemelor corpului uman. O altă utilizare a cromului este în curele de slăbire, deoarece reduce pofta de mâncare și de dulciuri.  După 20 de ani de cercetări, se poate afirma că Picolinatul de Crom este mai eficient decât alte forme de crom în privința absorbției lui în sânge, a acțiunii de reglare a nivelului de zahăr și răspunsului la insulină în cazul diabetului de Tip 2. Acest mineral încetinește pierderile de calciu, prin urmare, poate fi de un real folos în prevenirea pierderii masei osoase la femeile aflate la menopauză. Nivelele scăzute de Crom pot să determine o colesterolemie mare, un risc mai mare de a dezvolta boala coronariană ischemică și diferite afecțiuni oculare.

Printre numeroasele efecte deja menționate ale acestui supliment alimentar, se enumeră și: fluidifcarea secrețiilor bronsice, ușurarea tranzitului intestinal, îmbunătățirea sistemului imunitar, creșterea fertilității și reglarea nivelului de zahăr din sânge.

Doza zilnică recomandată este de o capsulă pe zi sau poate fi administrat și conform sfaturilor unui medic specialist. Acest supliment alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Uritract Fast oferă rinichilor sprijinul nutrițional necesar în combaterea stresului constant care se exercită asupra acestora, dovedindu-se a fi un aliat de încredere persoanelor cu afecțiuni ale tractului urinar.

Uritract Fast poate fi achiziționat cu ușurință de la distribuitorii autorizați în România, accesând pagina PERFECTION.ro

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*