Uritract Fast – Suplimentul care ține departe infecțiile urinare

Uritract Fast este un produs natural, cu ingrediente active precum: extractul din rădăcină de Sparanghel, frunze de Strugurii Ursului și Picolinatul de Crom. Uritract Fast este un remediu eficient în tratamentul infecțiilor urinare și în tractului urinar. Uritract Fast protejează organismul de infecții precum: E-coli, streptococi, stafilococi sau pietre la rinichi.

SparanghelSparanghelul este o legumă minune, considerată și hrana regilor, delicatesă a bucătăriilor rafinate și sursă excelentă de acid folic. Cunoscut în lumea botaniștilor ca: Asparagus Officinalis, sparanghelul a intrat în istorie când regele Ludovic al XVI-lea al Franței a dispus construirea de solarii speciale pentru a se bucura de acest aliment în tot timpul anului, și de aceea mai este denumit și „Hrana regilor”. Sparanghelul este o plantă deosebit de importantă pentru creșterea ratei activității celulare și producției de urină. Sparanghelul conține o mulțime de vitamine și minerale precum vitamina K, acid folic, vitamina C, vitamina A și vitamina B (B1, B2, B3 și B6), fibre, mangan, cupru, fosfor, sulf, potasiu și proteine. Conține și saponini, niște compuși datorită cărora sparanghelul acționează ca antiinflamator și anticancerigen. Uritract Fast s-a dovedit a fi un remediu excepțional datorită proprietăților sale diuretice și protectoare împotriva bolilor cardiovasculare. Sparanghelul este foarte bogat în antioxidanți, așadar,  ajută la detoxifierea organismului și îmbunătățirea  sistemului imunitar.  150 grame  de sparanghel pe zi  asigură 70% din necesarul organismului de acid folic.
Strugurii ursului
                       Strugurii ursului

Extractul de strugurii ursului este un excelent antiseptic urinar, iar arbustul de strugurii ursului este declarat ca fiind monument al naturii, prin urmare, este interzisă distrugerea sa. Acesta are in componența sa: arbutina, flavone, taninuri, acizi și vitamine. Arbutina odată ajunsă în organism, se transformă în substanțe cu efect antiseptic și antibiotic foarte puternic, fiind un remediu eficient împotriva cistitelor, nefritelor, acumulărilor de acid  uric și durerilor datorate calculilor biliari. Uritract fFst mai tratează și creșterea în volum a prostatei, incontinența urinară, diaree, litiaza urinară, dizenteria, enterocolita, hematuria, leucoreea, ulceratiile vaginale, metrorargia, hemoragiile uterine și inflamațiile zonei rectale. Această plantă mai este cunoscută și ca fiind un bun tonic,  emolient, dezinfectant și adjuvant în cancer.

img1-uritractCromul este un mineral foarte necesar organismului deoarece reglează procesele metabolice ale organismului și ajută în funcționarea normală a sistemelor corpului uman. Acest mineral este benefic și pentru persoanele care își doresc să slăbească, deoarece  reduce  pofta  de  mâncare  și  de  dulciuri.  Cercetările au ajuns la conlcuzia că  Picolinatul de Crom este mai eficient decât alte forme de crom în privința absorbției lui în sânge, a acțiunii de reglare a nivelului de zahăr și răspunsului la insulină în cazul diabetului de Tip 2.  Printre numeroasele sale proprietăți se regăsește și combaterea pierderilor de calciu,  pierderii masei osoase la femeile care sunt  la menopauză. Picolinatul de Crom mai poate și benefic și pentru fluidifcarea secrețiilor bronsice, ușurarea tranzitului intestinal și creșterea fertilității.

Uritract Fast ajută funcția renală  prin combaterea stresului constant care se exercită asupra rinichilor, fiind un remediu ideal pentru persoanele cu infecții urinare și care își doresc un sistem imunitar întărit.

Puteți achiziționa produsele Doctor Bio pe site-ul Perfection.ro.

Related Posts with Thumbnails
May 30th, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*