La Crazy Studio e nebunie

Carte de vizită pentru profesionişti

Crazy Stuido – Str. Mihail Kogălniceanu, Nr. 6

Contact:

0264/593002

0744 199588

0756 090230


La Crazy Studio te simţi ca acasă Crazy Studio te aşteaptă să profiţi de serviciile pe care ţi le oferă, într-o ambianţă deosebită.

Salonul care deserveşte atât sexul tare cât şi cel frumos pune la dispoziţie servicii de manichiură şi pedichiură, manichiură şi pedichiură spa, unghii tehnice, cosmetică şi coafor.

Absolut toate produsele folosite aici sunt de cea mai bună calitate şi sunt brand-uri recunoscute la nivel mondial. Pentru partea de manichiură se folosesc produse OPI, brand-ul folosit şi de vedetele de la Hollywood, pentru partea de cosmetică ne putem bucura de produsele de la Academie, iar la coafor ne putem răsfăţa cu produsele de la JOICO.

Profesionalism – astfel se caracterizează salonul Crazy Studio

Specialiştii care lucrează aici sunt pregătiţi întotdeauna cu sfaturi utile şi te înştinţează cu privire la noile serivii şi tratamente pe care le pot pune la dispoziţia fiecărui client.

Noua colecţie OPI disponibilă acum la Crazy Studio

Dacă vrei să te convingi atunci trebuie să mergi la Crazy Studio

Crazy Studio organizează şi cursuri de manichiură, pedichiură şi unghii tehnice, mai multe detalii găşiţi accesând banner-ul Crazy Studio din partea dreaptă.

Vizualizaţi şi galeria foto

Related Posts with Thumbnails
October 12th, 2009

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*