Promoţiile lunii Martie la Crazy Studio

promotie martie 455 mic

Crazy Studio a pregătit pentru luna femeii o serie de promoţii extrem de atrăgătoare, pentru ca orice femeie să poată profita de serviciile salonului situat pe strada Mihail Kogălniceanu la nr.6. Nu uitaţi că 8 Martie este aproape, deci mai aveţi puţin timp la dispoziţie să vă răsfăţaţi cum se cuvine şi să efectuaţi câte o schimbare.

IMG_1613

Pentru sezonul care se apropie, Crazy Studio propune în primul rând să apelăm la serviciile de cosmetică, pentru a radia şi pentru a ne curăţa tenul expus atât de multor factori nocivi. Produsele cosmetice folosite la Crazy Studio sunt din gama profesională Academie, iar oferta lunii este foarte atrăgătoare, deci merită să vă acordaţi puţin timp pentru dumneavoastră. Salonul se poate mândri cu personalul profesionist care te va ajuta şi-ţi va oferi sfaturi practice pentru a lua o decizie dacă vrei spre exemplu să-ţi schimbi coafura, culoarea părului, sau doreşti pur şi simplu un styling deosebit.

IMG_1632b

Salonul se poate mândri şi cu serviciile de manichiură şi pedichiură care corespund celor mai înalte standarde. Tehnicianul OPI pe Transilvania, Ana-Maria Lajosi propune să încercaţi noua colecţie de ojă de la OPI în culori interesante şi ultrarezistente, specifice tranziţiei dinspre sezonul rece  către cel primăvăratic.

Oferta de primăvară Crazy Studio

Afis A4_crazy_studio_fara bleed455

Sugestia Crazy Studio pentru un păr sănătos

Pentru ca părul să fie mereu strălucitor trebuie îngrijit în permanenţă. De aceea Crazy Studio propune folosirea produselor din gama Joico K-Pak, produse profesionale care pot fi achiziţionate direct de la salon.

Sugestia salonului este balsamul K-Pak, perfect pentru părul deteriorat; acesta restructurează firul datorită complexului de keratină şi creşte elasticitatea pentru un păr mătăsos şi hidratat. Tratamentul reconstructor leave-in se aplică pe părul umed şi nu se limpezeşte. este perfect pentru părul deteriorat şi conferă luminozitate. Preţ la cerere în salonul Crazy Studio.

K-Pak Balsam si K-Pak tratament leave in de la Joico

Related Posts with Thumbnails
February 26th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*