Remodelare corporală la „Esthetics Skin&Body”

Salonul de estetică și remodelare corporală ”ESTHETICS skin&body”, promovează cea mai recentă promoție

Remodelare corporală nechirurgicală (lipocontouring non-invaziv) cu ultrasunete de cavitație CAVITY CELL SYSTEM!

 

Astfel pentru 3 ședințe de cavitație în loc de 450 lei, clientele plătesc DOAR 50% din valoare, și anume 225 lei! Cavity Cell System, generează un efect de cavitaţie, care în domeniul esteticii corporale a fost catalogat ca fiind cea mai importantă alternativă NON-INVAZIVĂ, care cu adevărat dă rezultate, la chirurgia de liposculptură în tratamentul celulitei şi adipozităţii localizate.

Efectul de cavitaţie crează o presiune care stimulează şi creşte schimbul de substanţe între celulele adipoase (grase) şi spaţiul intracelular din jur, drenând lichidul conţinut în interiorul celulei grase, astfel recreând condiţiile fiziologice ale unui ţesut sănătos.
Presiunea generată prin cavitaţie întâi „rupe“ legăturile intracelulare care leagă celulele adipoase între ele (efectul de desfacere) şi apoi provoacă ruperea  ţintită şi definitivă a membranei celulare, permiţând conţinutului să fie drenat şi, ulterior, metabolizat pe cale naturală.

Numărul de celule adipoase din organism este finit, dar ele au capacitatea de a-şi modifica volumul. Tratamentul Cavity Cell System elimină definitiv celulele grase din zonele corpului supuse tratamentului Cavity Cell System şi astfel celulele grase rămase pot creşte în volum în mărime, şi orice creşteri de masă grasă ulterioară vor fi întotdeauna mai armonioase, omogene şi plăcute din punct de vedere estetic.

Pentru amănunte legate de această „superofertă”, precum și pentru cumpărarea ei, accesați: http://salonuldefrumusete.ro/promotii/descrierea-ofertei/!

Related Posts with Thumbnails
July 4th, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*