Nautica sau spiritul oceanului

nautica

Vrei să te contopeşti cu apa? Atunci încearcă noul parfum de la Nautica, denumit simbolic „Oceans”. Datorită tehnologiei avansate, acest parfum va persista foarte mult şi conţine particule speciale pe bază de apă pentru a fi bio friendly atât pentru mediul înconjurător cât şi pentru tine. Parfumul conţine note fresh, acvatice, combinate armonios cu cele de citrice şi un strop de esenţa de trandafir.

Preţ: 329 lei 100 ml Eau de Parfum – pentru ediţia limitată care conţine un capac special cu o gravură, cunoscătorii ar trebui să ştie că este o piesă ce nu ar trebui să lipsească unui bărbat.

Părerea redacţiei

Având în vedere comentariile deplasate pe care le-am primit cu privire la acest produs, dorim să ne cerem scuze faţă de cei pe care i-am jignit, cu precădere faţă de cei ce sunt adevăraţi cunoscători. Promitem să nu mai publicăm informaţii fără să cerem înainte părerea cunoscătorilor!!

Apreciem comentariile pozitive pe care le-am primit până acum cu privire la diferite materiale, ceea ce arată că unele persoane chiar sunt interesate de ceea ce găsesc pe site.

Related Posts with Thumbnails
August 10th, 2009

You may also like...

1 Response

  1. WOW says:

    Reply: Un cunoscator

    Salut, vom pastra comentariile tale atunci când vei introduce adresa de mail corecta, nu adrese false.

    “Comentariile cu adrese de e-mail invalide vor fi şterse.”

    Cand vei indeplini acesta condiţie vom discuta şi de comentariile tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*