Machiajele de film ne inspiră

Pentru că filmul Twilight este în mare vogă acum, propunem un machiaj de vampă, care poate fi obţinut foarte uşor, dacă urmezi cei 10 paşi. Nu trebuie să fii expert ca să reuşeşti, poate că nu-ţi va ieşi impecabil de la prima încercare dar dacă exersezi vei reuşi.

beauty

După aplicarea fondului de ten şi a pudrei tenul tău este pregătit pentru un machiaj de zile mari.

La capitolul fond de ten sugerăm Maybelline Affinitone, pentru că se adaptează foarte bine, are putere de acoperire şi este rezistent; preţ 34 lei. În ceea ce priveşte pudra ne-am decis pentru Cologne Pressed Powder de la Helena Rubinstein. Deşi preţul acestui produs este ceva mai „piperat”, 167 lei, am apreciat faptul că se întinde foarte bine şi nu lasă un aspect de plastic.

Pasul 1 – Aplică un fard deschis, uşor sidefat. Poţi miza pe un beige sau o culoare nud, care să deschidă puţin conturul pleoapei, dar te poţi orienta de asemenea şi spre un mov deschis.

Sugestie: Rimmel Color Rush Duo Eyeshadow; preţ 25,69 lei

Pasul 2 – Aplică umbre de culoare închisă. Este foarte simplu şi te vei folosi de o pensulă care să distribuie fardul uniform pe pleoapa superioară. Sugerăm nuanţe de violet.

Sugestie: Rimmel Color Rush Trio Eyeshadow; preţ 30 lei, Nars Duo Eyeshadow; preţ 92 lei, Urban Decay Pink Eyeshadow; preţ 46 lei

Pasul 3 – Aplică fardul închis şi pe pleoapa inferioară. Atenţie îmsă să nu exagerezi, nu trebuie să te extinzi pe toată suprafaţa acesteia, mizează pe extremităţi. Se foloseşte tot o nuanţă de violet, dintre exemplele menţionate la pasul 2.

Pasul 4 – Aplică dermatograf negru pe pleoapa inferioară. Tuşul este mult prea intens pentru pleoapa inferioară şi nu va arăta bine. Din nou, orientează-te către extremităţi.

Sugestie: Pentru a nu te influenţa în privinţa preferinţelor poţi folosi dermatograful tău obişnuit, nu este necesar nunul mai special.

Pasul 5 – Aplică o linie subţire de eyeliner negru pe pleoapa superioară. Atenţie doar să nu vă tremure mâna.

Sugestie: Maybelline Liner Express; preţ 32 lei

Pasul 6 – E timpul pentru un scurt check! Înseamnă că te-ai machiat deja la ambii ochi şi verifici dacă totul este egal. Acest machiaj ete ceva mai pretenţios ca altele, deci trebuie să fii atentă la simetrie.

Pasul 7 – Aplică un blush sidefat. Mergi pe nuanţe roz deschis, pentru a completa acest look „icey”

Sugestie: Blush Bobby Brown Soft Pink; preţ 73 lei

Pasul 8 – Aplică un rimel care să dea volum genelor tale.

Sugestie: Inimitable Noir Obscur de la Chanel, un nume  care caracterizează acest produs. Aplică rimel şi pe pleoapa inferioară; preţ 102 lei

Pasul 9 şi pasul 10 definesc machiajul tău.

Pentru buze sugerăm Dior Addict în nuanţa Violet Reflection; preţ 61,50 lei

Pentru a vă familiariza cu produsele menţionate vizualizaţi galeria de mai jos.


Related Posts with Thumbnails
November 19th, 2009

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*