Open Days la Q Clinic

Află ce este Intraceuticals, tratamentul vedetelor și cum poți beneficia de el

Q Clinic propune la început de noiembrie câte o zi a porților deschise în mai multe orașe din Transilvania. Evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca  în perioada 1-2 Noiembrie,  în Satu Mare pe 3 Noiembrie iar în Zalău pe 5 noiembrie.

Intraceuticals este tratamentul facial folosit de către cele mai exclusiviste clinici și saloane de frumusețe din lume. Este un sistem revoluționar noninvaziv destinat ridurilor care înlocuiește tradiționalele tratamente invazive cu substanțe active precum Botox sau acid hialuronic. 

Cum funcționează Intraceuticals?

Intraceuticals reușește cu ajutorul unui aparat care produce oxigen hiperbaric să introducă în straturile profunde ale pielii substanțe benefice precum acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanți (aloe vera și ceai verde). Acesta constituie în primul rând un tratament bazat pe tehnologia oxigenării hiperbarice și pe infuzia în profunzime a serurilor special create.
Sistemul Intraceuticals se adresează cauzei apariției ridurilor și degradării pielii cauzate de îmbătrânire; acesta furnizează un flux continuu de oxigen printr-un aparat special și utilizează seruri cu molecule transportoare pentru facilitarea introducerii ingredientelor cheie în piele. Această tehnologie duce la o hidratare superioară, dar se pot face tratamente specifice cum ar fi tratamentul antiacneic, albire, rejuvenare sau tratament antirid. Rezultatele se văd chiar după prima ședință, tenul arată mai fresh și bine hidratat din interior, ridurile sunt drastic reduse, pielea este oxigenată și este stimulată producția de colagen și elstină.

Pentru mai multe informații privind cel mai revoluționar tratament, Intraceuticals, dar și pentru mai multe detalii accesează:

http://www.q-clinic.ro/Intraceuticals.html

Related Posts with Thumbnails
October 31st, 2012

You may also like...

2 Responses

  1. Katy says:

    Intraceuticals deschide porii foarte tare,dupa 2 sedinte veti remarca mici gaurele pe fata,ca si cum in trecut ati fi avut acnee. Este insa adevarat ca mai diminueaza din riduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*