Pregătiri de vacanță

Încet, încet se apropie și momentul tău. Momentul în care te pregătești de o vacanță bine meritată. După un sezon care a început în forță, cu multe evenimente sau festivaluri, singurul lucru pe care ți-l dorești acum este să te odihnești. Ideal ar fi să pleci undeva departe, sau cel puțin într-un loc ferit unde să te poți bucura de liniște. Sunt sigură că fiecare dintre voi are propria oază de liniște și mi-ar plăcea să aflu care este, mi-ar plăcea foarte mult să schimbăm idei pe acest subiect. Eu am locul meu magic unde mă voi întoarce și în acest an, un loc care mi-a rămas în suflet și despre care ți-am povestit într-un articol încă anul trecut, este vorba de Vinalia – Conacul din Ceptura. Înainte însă vom face o oprire într-un alt loc, foarte special, despre care abia aștept să îți povestesc. 

Până atunci însă este important să ne pregătim de vacanță. Acest lucru înseamnă o piele frumoasă și sănătoasă (eu am început intens să fac sport pentru că până acum am fost foarte ocupată cu examenul de licență, dar și cu diverse proiecte) pe care o vei obține atât prin mișcare cât și prin masaj. Aici îți recomand tratamentele corporale de la Crazy Studio, sunt extrem de mulțumită mai ales de rezultatele care se văd în urma lor, de la masajul anticelulitic până la împachetările la cald. „Este o combinație foarte bună, masajul anticelulitic cu împachetarea la cald, iar rezultatele nu întârzie să apară. Important este ca masajul anticelulitic să fie efectuat corect. Un masaj bine făcut prin mișcări corecte nu îți va lăsa semne inestetice pe piele”, mi-a spus Sebastian, cel care este technician maseur la Crazy Studio.

În plus îți recomand să ai grijă de tenul tău mai ales în această perioadă. Orele de somn sunt esențiale atât în refacerea organismului, cât și în cea a tenului tău. Iți propun câteva produse pe care le-am încercat recent și pe care le folosesc cu regularitate și de care sunt foarte mulțumită. Cum toate aceste aspecte merg mână în mână e important desigur să folosim produse de calitate și pentru îngrijirea părului. Produsele Natulique descoperite de curând datorită recomandărilor de la Crazy Studio, sunt absolut extraordinare. Folosesc în momentul de față trei produse, un șampon, un balsam și un tratament leave-in, pentru ca părul să fie hidratat și sănătos în permanență. Dacă vrei să folosești aceste produse îți sugerez să te interesezi înainte pentru a vedea exact care este produsul potrivit părului tău. Din gama Natulique fac parte și vopselele de păr pe care le folosesc cei de la Crazy Studio. Cătălin și Andrei au întotdeauna grijă ca nuanța să se potrivească părului meu. Comparativ cu alte vopsele, la Natulique se remarcă nu numai calitatea ci și proprietățile acesteia. Așa cum menționam într-un material anterior, gama de vopsele Natulique nu conține substanțe cancerigene și este certificată bio.

În ceea ce privește îngrijirea tenului, folosesc cu regularitate mai multe produse de care sunt foarte mulțumită. Cel mai important lucru este însă să folosim cât mai multe produse naturale. Pentru curățarea în profunzime poți folosi o mască de tip „black mask”, atenție însă nu este bine să o folosești prea des. Am descoperit două seruri de revitalizare care fac adevărate minunui și pe care chiar te provoc să le încerci. Unul dintre ele este Lift Up de la Cosmetic Plant. Este absolut perfect mai ales dimineața când te simți obosită. Nu spun acest lucru de multe ori, dar chiar are efect instant. Al doilea ser este de la Balea și se numește Pflege Kick! – mai exact hidratarea intensă pe bază de vitamina E de care tenul tău are în permanență nevoie. 

Crema de zi, singura cremă de altfel pe care o folosesc este pe bază de uleiuri naturale presate la rece, unt de cacao și unt de shea. Este singura cremă pe care o pot aplica pe ten fără să îmi creeze probleme. Mai multe detalii despre produsele VAIDA puteți afla de aici.

Am să închei cu un citat care mă face să zbor și să număr minutele până la un bine meritat concediu, un concediu în care voi explora locuri noi. Așadar, „I think, just philosophically, we’re made to explore.” – Peggy Whitson

 

Related Posts with Thumbnails
August 10th, 2018

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*