Scapă de centimetri în plus! Slăbește 15 cm în doar două ore!!

Află mai multe despre tratamentul  unic care garantează o scădere în centimetri de cel putin 15 cm în doar 2 ore!

Tratamentul profesional UCW este un tratament unic ce garantează o scădere în centimetri de cel putin 15 cm în doar 2 ore. Centimetrii sunt cumulați, deoarece împachetarea se face integral (tot corpul), dar cel mai mult scăderea va fi din zonele în care sunt depozitate toxinele: abdomen, talie, fese, șolduri, coapse, mijloc pulpă, etc. Mai mult, această pierdere este garantată să se mențina cel putin 30 de zile.
Secretul pentru oferirea acestei garanții este o formula patentată de argilă marină și un proces de împachetare specific care se utilizează în timpul tratamentului.
Clienta este împachetată în 25-30 de bandaje elastice ce au fost înmuiate în soluția de argilă marină.
Odată împachetate, clientele se relaxeaza timp de 60 de minute, timp în care bandajele sculpteaza și tonifică corpul, iar mineralele argilei sunt absorbite în piele, în timp ce simultan „trag” afară toxinele.

Înainte de începerea unui tratament Universal Contour Wrap, clienții sunt măsurați sistematic în diferite puncte ale corpului. După terminarea tratamentului, aceste măsuratori se refac, permițând calcularea scăderii în centimetri, în total sau pe zone. Tratamentul profesional UCW ofera 2 garanții unice și atractive:

1. Clientul va pierde minimum 15 cm la prima sa împachetare completă, sau nu va plăti nimic.
2. Clientul va menține această primă pierdere minimă de 15 cm cel puțin 30 de zile, sau va beneficia de o împachetare gratuită.

Studiile arată că majoritatea clienților pierd mult mai mult decât cei 15 cm garantați, existând pierderi și de 25-30 cm la prima împachetare. Mai mult, studiile demonstrează de asemenea că pierderea totală în decursul unui abonament de 3 ședinte poate fi de 60 cm – o măsură la haine.

Spre deosebire de alte tratamente profesionale, UCW nu este un tratament de termosudație, care să se bazeze pe deshidratare. Dimpotrivă, pentru a maximiza rezultatele, clienții sunt încurajați să bea cât mai multă apă post-tratament, pentru a continua scăderea în centimetri, precum și procesul de detoxifiere și curățare.

Tratamentul are însă mult mai multe beneficii decât o pierdere în centimetri:
– Tonifiere și fermitate – revitalizează elastina din organism și compactează zonele unde este depozitată grăsimea, “sculptând” literalmente corpul clientului;
– Exfoliere și curățare – tratamentul profesional presupune acoperirea întregului corp cu solutie de argilă marină și bandaje, ce exfoliază și curața activ pielea;
– Detoxifiere – Soluția specială extrage toxinele din organism, localizate direct sub piele, creând o senzație de vitalizare a epidermei după fiecare tratament;
– Compactare – Tratamentul este o soluție eficientă de reducere a pielii lăsate după sarcină sau schimbări bruște de greutate, cauzate de diete sau intervenții chirurgicale (lipoaspirație).

Cui se adresează:

Oricine poate beneficia de tratamentul Universal Contour Wrap – indiferent de mărime, formă, vârstă sau venituri, fiecare client este un posibil învingător.
– cei care doresc sa dea un impuls planului de slabit;
– Doamnele cu exces de piele de la nasteri sau diete;
– Doamne cu vergeturi – pe masura ce pielea se strange, vergeturile sunt mai putin notabile;
– Doamne cu probleme de celulita;
– Doamne ce vor să se pregătească pentru o ocazie specială;
– Oricine dorește să elimine toxine din organism;
– Domni cu probleme în zona stomacului, a taliei etc.

Contraindicații:
a) Doamne gravide
b) Tromboflebita
c) Emfizem pulmonar
d) Operaţii recente.
e) Reacţii alergice.

Îngrijirea de după
După încheierea tratamentului de la salon, soluţia de argilă va rămâne în piele, iar procesul de detoxifiere şi compactare poate continua pentru încă trei sau patru zile, în care este posibil să mai pierzi câţiva centimetri.
Pentru a păstra efectul trebuie să faci doar duşuri cu apă călduţă şi să nu te speli cu săpun decât în zonele intime. Altfel, soluţia va fi eliminată din pori. În plus, trebuie să bei multă apă – minerală naturală sau de la robinet şi nu carbogazoasă, pentru că aceasta ajută la eliminarea şi purificarea corpului de toxinele eliberate pe parcursul procesului de împachetare.

După tratament, trebuie evitate anumite lucruri:

– ceaiul şi cafeaua

– zahărul şi sarea

– băuturile carbogazoase

– alcoolul

– mâncărurile grase şi cele prăjite

Tratamentul este inovator și oferă avantaje semnificative față de alte tratamente de gen de pe piață, oferind rezultate instant și garanții. Acestea, împreună cu pierderea semnificativă de centimetri alcătuiesc un tratament de top. Combinate cu efectul de detoxifiere, tonifiere și exfoliere – se realizează o împachetare superioară, cu efecte nemaipomenite!

Related Posts with Thumbnails
January 31st, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*