Totul despre autobronzant

Nu ai timp de plajă, sau ai pielea mai sensibilă? Solarul este mult prea nociv? Ce zici de o loțiune autobronzantă care poate să-ți confere un bronz frumos în doar câteva ore de la aplicare?

folosire autobronzant

Folosirea unei loțiuni autobronzante nu presupune noțiuni speciale sau un studiu intens. Este suficient să citești sfaturile de mai jos cu privire la aplicarea acestuia și să te orientezi apoi spre un produs care ți se potrivește.

1. Alege autobronzantul potrivit

Produsele autobronzante au pe ambalaj specificații exacte cu privire la tipul de piele căruia i se adresează. Astfel, în funcție de pielea ta, poți alege produsul dorit – de la piele deschisă, la cea normală sau cea închisă la culoare. Nu achiziționa un autobronzant pentru piele închisă dacă ești albă. Nu vei obține rezultatul dorit ci mai degrabă nu vei mai ieși din casă.

2. Pregătește-te corespunzător

În primul rând, momentul ideal pentru a aplica autobronzantul este seara, cu câteva ore înainte de culcare. Este extrem de important să faci un duș înainte și să folosești o loțiune exfoliantă care să îndepărteze celulele moarte sau pielea uscată. După duș, așteaptă ca pielea să se usuce uniform după care poți începe aplicarea. Aplicarea loțiunii autobronzante se face de jos în sus, ultimul punct rămânând chiar tenul tău. Aplică pe picioare, de la glezne până la bazin. La partea superioară atenția va fi sporită la mâini și la coate. Nu se aplică prea mult autobronzant deodată pentru că riști să nu se întindă bine și să rezulte pete inestetice.

folosire autobronzant

3. Uscarea

Autobronzantul se absoarbe aproximativ într 0 oră, timp în care trebuie să stai lejer, fără a lucra sau a depune efort fizic. Loțiunea este extrem de hidratantă, de aceea durează până când va fi absorbită complet. Evită hainele de culoare albă chiar și în zilele care urmează. Din cauza căldurii  dacă transpiri s-ar putea lua pe haine.

Bronzul obținut prin această metodă trebuie îngrijit. Pielea trebuie să rămână în permanență hidratată. Puteți repeta operațiunea la 4-5 zile, aplicând un strat mai subțire, dar este esențial să folosiți în rest o loțiune hidratantă, care să mențină pielea elastică și să nu o usuce.

folosire autobronzant

Dacă ați apucat să stați la soare, avantajul e al vostru. Puteți să vă întrețineți bronzul obținut la oare cu o loțiune autobronzantă.

Ce produse vă recomandăm:

Related Posts with Thumbnails
July 22nd, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*