Tratament SPA pentru mâini perfecte

Sunt sigură că și tu ai aceleași probleme pr care le am eu iarna vis-a-vis de hidratarea pielii. Odată cu venirea anotimpului rece ne lovim de câteva probleme legate de hidratarea mâinilor. Este un aspect foarte important pe care nu trebuie să îl ignorăm, mai ales că secretul frumuseții este să avem mâinile frumoase și catifelate astfel că este absolut necesar să ne ocupăm de ele într-un mod corespunzător. M-am bucurat nespus de mult atunci când am aflat că salonul Crazy Studio a introdus un tratament SPA din gama OPI care promite să revoluționeze procedurile pentru manichiură și pedichiură. 

Așadar vineri s-a lansat la Crazy Studio acest tratament cu produsele ProSpa din gama OPI, iar clientele au avut ocazia să testeze produsele și procedurile care vin împreună cu acestea și să se bucure de un răsfăț absolut. Și vreau să îți spun că am văzut pe fiecare dintre cliente o mulțumire pentru că au savurat din plin fiecare moment. Am urmărit în premanență procedeul spa care a fost aplicat și mi-a plăcut foarte mult rezultatul. Mâinile sunt în mod clar mult mai catifelate și se va simți o mare diferență. Bineînțeles, clientele pot profita de același tratament spa și în ceea ce privește pedichiura, iar rezultatul va fi unul spectaculos. Ideea este să te bucuri de aceste produse minunate într-o ambianță deosebită și să îți oferi acele momente doar pentru tine. Dacă ești interesată de noile proceduri de SPA pentru manichiură și pedichiură îți sugerăm să te adresezi profesioniștilor de la Crazy Studio care îți vor da absolut toate detaliile. 

Despre noua gamă ProSpa de la OPI am aflat că are rolul de a transforma mâinile, picioarele dar și așteptările clienților

După cum menționam mai sus, OPI a lansat o nouă gamă de produse SPA pentru manichiură și pediciură. De la hidratare în profunzime și până la iluminarea sau netezirea pielii, toate acestea sunt posibile acum datorită formulelor de succes folosite pentru aceste produse. Gama ProSpa de la Opi aduce în prim plan calitatea produselor premium care au fost dezvoltate special pentru tratamentul spa, iar compania a ales astfel să introducă prima linie profesională de skincare dedicată saloanelor de înfrumusețare.

Ingredientele active care se regăsesc în produsele OPI ProSpa provin din elemente naturale precum untul de cupuaçu. Este un super fruct care provine din Brazilia si care conține 9 acizi grași esențiali pentru o hidratare maximă. Antioxidanții care se regăsesc în acest unt contribuie cu succes la protejarea pielii de radicalii liberi. Ceaiul alb este un alt ingredient cheie și este de două ori mai eficient în comparație cu ceaiul verde.

De ce să alegi gama ProSpa?

ProSpa reprezintă singurul sistem care adduce tehnologia întreținerii faciale în tratamentul SPA al mâinilor și picioarelor.  Întreaga gamă a fost dezvoltată în colaborare cu un renumit dermatolog, Dr. Zena Gabriel, iar ingredientele active, precum și formula inovatoare garantează rezultate vizibile.

Pentru detalii poți accesa pagina de facebook Crazy Studio sau pagina de internet saloncrazy.ro dar puteți urmări și un filmuleț de prezentare mai jos.

Related Posts with Thumbnails
November 27th, 2017

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*