Homer Simpson este cel mai iubit personaj din ultimii 20 de ani

homer

Personajul principal al serialului de desene animate “The Simpsons”, Homer Simpson, a fost desemnat cel mai iubit personaj din ultimii 20 de ani, surclasându-i pe Harry Potter şi pe vânătoarea de vampiri Buffy, informează cotidianul britanic The Telegraph.

“Oamenii se văd pe ei înşişi în Homer, cel care acţionează impulsiv. Este o bucurie să îl vezi”, a explicat creatorul “The Simpsons“, Matt Groening.

Homer Simpson a câştigat titlul de cel mai iubit personaj de televiziune şi din cinematografie în urma unui sondaj realizat de revista americană Entertainment Weekly pentru a-şi marca cea de-a 20-a aniversare.

Potrivit rezultatelor sondajului, pe locul doi s-a clasat Harry Potter, micul vrăjitor interpretat de Daniel Radcliffe în şase pelicule. Locul al treilea a fost ocupat de Buffy, cunoscuta vânătoare de vampiri.

În primele zece locuri ale clasamentului întocmit de Entertainment Weekly mai apar personajele Tony Soprano (“The Sopranos”), Joker (“The Dark Knight”), Rachel (“Friends”) sau Hannibal Lecter.

Revista Entertainment Weekly a întocmit acest top pentru a marca cea de-a 20-a aniversare a publicaţiei.

Sursa: Clon.ro

Related Posts with Thumbnails
June 2nd, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*