Ce este boala Peyronie și cum o tratăm

Boala Peyronie se caracterizează printr-o plagă sau un nodul tare care se formează în interiorul penisului. Aceasta este caracterizată prin curbura penisului precedată adeseori de erecții dureroase. Etiologia bolii este una necunoscută  în momentul prezent. Simptomele bolii se pot dezvolta uşor sau pot apărea simultan. A fost asociată cu această boală deficitul de vitamine E, nivelurile mari de serotonină și ingestia agenților beta-blocanți. Problemele sexuale care apar pot tulbura viaţa unui cuplu şi pot diminua încrederea în sine a bărbatului. La unii pacienţi care prezintă simptome uşoare ale bolii, inflamarea se poate rezolva fără să cauzeze durere semnificativă sau arcuire permanentă.

PeyronieBoala Peyronie afectează bărbaţii indiferent de vârstă, dar se manifestă mai predominat la cei aflați între vârstele de 40 și 60 de ani. Această boală reprezintă mai mult decât o schimbare fizică a penisului, căci poate influenţa major psihicul şi viaţa sexuală a bărbaților, prin urmare preludiul poate deveni un moment stânjenitor, dureros sau chiar imposibil în unele situaţii.

Este important de știut faptul că această boală nu este contagioasă şi nu este cauzată de nicio boală transmisibilă. Datorită faptului că nu sunt bine cunoscute cauzele bolii, pentru această boală se prescriu medicamente şi se continuă metodele care par să-l ajute pe bolnav, în scopul de a îmbunătăți viața sexuală a pacientului. Intervenţiile chirurgicale sunt recomandate doar în cazurile pe termen lung în care boala este stabilizată, iar diformitatea împiedică viaţa sexuală.

gen masculinBoala Peyronie se distinge prn 2 faze, respectiv, faza acută și cronică. Faza acută se remarcă printr-un proces inflamator ce include durere peniană și noduli penieni. Această fază se menține pentru primele 18 -24 luni. Faza cronică se remarcă prin pierderea abilității erectile și apariția unei plăci stabile cu calcificări și angulație peniană.

Bărbații care întâmpină aceste dificultăți foarte neplăcute și inconfortabile, uneori mai prezintă implicit și abstinență sexuală sau depresie. Cercetătorii, în ceea ce privește tratamentul acestei boli, au ajuns la concluzia  că regimurile terapeutice  combinate orale și invazive mecanice au rezultate mai bune decât cele unice.

În tratamentul bolii Peyronie, suplimentele alimentare pe bază de natokinază și serapeptază, sunt un remediu naturist ideal și  deosebit de eficient. Pe lângă aceste beneficii, produsul Natto Serra Max  mai poate vindeca și infecțiile tractului urinar, infecții foarte inconfortabile și care netratate pot degenera. Acest supliment alimentar are atât proprietăți antiinflamatoare, cât și anticistice și anti-traumatice. Natokinaza, în asociere cu enzima denumită serapeptază este un tratament natural care s-a dovedit benefic asupra organismului, scăpându-vă de unele dintre cele mai urâte boli precum fibromialgia, tromboza și osteoporoza. Prin urmare, Natto Serra Max poate deveni aliatul numărul 1 în prevenția accidentelor cardiovasculare. De asemenea, mai este util și pentru inflamații, varice, dureri, astm, bronșită, circulația sangvină, migrene, infecții respiratorii, infecții urinare, probleme digestive și leziuni traumatice. Doza  zilnică recomandată este de 2 capsule administrate între mese, Natto Serra Max promovând o stare de bine pentru organismul tău.

Dacă doriți puteți să achiziționați suplimentul pentru tratarea bolii Peyronie,

accesați pagina Perfection!

sau completând formularul de mai jos:

COMANDĂ ACUM:

Plata se va face la primirea coletului

Cod verificare

Sursa:
perfection.ro

Related Posts with Thumbnails
July 21st, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*