800.000 de dolari pentru prima fotografie cu copilul lui Jessica Simpson

Jessica Simpson şi logodnicul ei, Eric Johnson, recent deveniţi părinţi, au decis să vândă prima imagine cu fiica lor, Maxwell Drew. Revista People a oferit cuplului suma de 800.000 de dolari pentru această fotografie.

Jessica Simpson a născut în urmă cu câteva zile o fetiţă frumoasă şi sănătoasă, pe nume Maxwell Drew. Ea şi logodnicul său, sportivul Eric Johnson sunt extrem de fericiţi şi mândri că sunt părinţi, astfel că au ales să vândă prima fotografie cu fiica lor unei publicaţii.
Revista People a intrat în posesia primei fotografii cu Maxwell Drew, în schimbul sumei de 800.000 de Dolari. Jessica Simpson a cheltuit aproximativ două milioane de dolari cu naşterea sa, astfel că plănuia ca în urma vânzării primei fotografii, să îşi recupereze banii.
Revista People este celebră mai ales pentru faptul că obişnuieşte să plătească sume exorbitante vedetelor pentru primele fotografii cu copii lor. Recordul a fost atins în 2008, cand publicaţia a plătit cuplului Angelina Jolie – Brad Pitt nu mai puţin de 11 milioane de dolari pentru prima imagine cu gemenii Knox si Vivienne.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
May 14th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*