Adrian Mutu, condamnat la 14 luni de închisoare

 

Adrian Mutu a fost condamnat la închisoare. 14 luni după gratii cu suspendare a dictat Tribunalul din Florența după ce, în urmă cu cinci ani, fotbalistul a bătut un chelner într-un bar din Italia.

Recaj Berat, originar din Kosovo, a avut atunci nevoie de 25 de zile de spitalizare, fiind desfigurat de bătăile cu pumnii și cu picioarele primite de la sportivul român. „A fost victima unei violențe fără justificare, care i-a provocat o traumă cranio-facială, o fractură a septului nazal și o deformație estetică și funcțională a aparatului respirator. Are nevoie de operație”, a declarat avocatul lui Recaj, în 2010.Mutu trebuie să plătească acum și 15.000 de Euro despăgubiri.

 

Mult scandal și puțin fotbal

Adrian Mutu a fost implicat în atât de multe scandaluri, încât rezultatele sale de pe teren au pălit în fața acestora.În 2004, pe când juca la Chelsea, în Marea Britanie, i-a fost reziliat contractul după ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping, aflându-se atunci că Mutu consuma droguri. Cel mai „briliant” jucător de fotbal a ajuns de la vedetă în fotbal la „șomer de lux” după cum au apreciat și alte publicații.

SursA: Presa Mondena.

Related Posts with Thumbnails
October 28th, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*