Andra pune familia pe primul loc

,,Nimic nu mi se pare mai greu decât să îmi las copilul acasă”

Andra este o mama foarte responsabilă şi, deşi cariera pe care o are nu îi permite să petreacă foarte mult timp alături de fiul ei, încearcă să nu rateze nici un moment important din viaţa lui. Vedeta este o mamă extrem de grijulie, astfel că, ori de câte ori se vede nevoia să îşi
lase fiul acasă, sună din ora în oră ca să se asigure că totul este în regulă.
,,Cred că sunt la fel ca orice mamă, foarte atentă la tot ce se întâmplă cu copilul meu. La ora asta, nimic nu mi se pare mai greu decât să îmi las copilul acasă. Sun din oră-n oră la Cătălin sau la mama să întreb ce face bebe”, a declarat cântăreaţa.
Atât Andra, cât şi Cătălin, încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de David, pentru a nu pierde nici un moment important din viaţa lui, pentru a nu pierde primul cuvânt pe care îl spune sau primul pas pe care îl face.
,,David stă mult şi cu mama mea, nu doar cu bona. Oricum, şi eu stau mult cu el, iar Cătălin profită de fiecare oră libera ca să vină acasă şi să se joace cu el. Deci noi suntem aproape tot timpul în preajma lui, ne iubeşte şi e ataşat de noi. Râde când ne vede şi întinde mânuţele, e o senzaţie extraordinară”, a completat artista.

 

 

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

 

 

 

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*