Andreea Raicu a eliminat complet zahărul din alimentație! Iată ce aliment consumă pentru a fi slabă!

Andreea Raicu a eliminat complet zahărul din alimentația zilnică, înlocuindu-l cu mierea raw, 100% naturală, provenind din faguri. Vedeta TV înșiră calitățile excepționale ale acestui aliment.

Andreea Raicu se menține supla la cei 36 de ani ai săi, consumând preparate raw vegan şi ținându-se departe de dulciurile preparate cu zahăr. Vedeta TV l-a înlocuit, de altfel, cu mierea raw, hrănitoare şi prietenoasă cu silueta.
„Mierea raw este acea miere 100% naturala, provenita direct din faguri, asupra căreia nu s-a intervenit nicicum, adică nu a fost încălzită, pasteurizată sau procesată. Ce motiv mai bun de atât îți trebuie ca să o integrezi în dieta raw pe post de îndulcitor natural?
Mierea raw este foarte căutată şi de către raw-foodisti, dar şi de către cei care vor să aibă un stil de viaţă sănătos şi să mănânce cât mai natural. Ce are atât de miraculos acest tip de miere? Datorita faptului ca este 100% naturală, mierea raw este o adevărată comoară nutrițională: conține enzime, vitamine şi minerale şi antioxidanți benefici pentru sănătate. Când mierea este încălzită pentru a fi purificată îşi pierde din nutrienţii săi esențiali şi nu mai este la fel de sănătoasă. Deși este lichidă, consistenţa mierii raw este mai groasă, iar în câteva luni ajunge să formeze granule şi cristale, adică să se zaharisească”, a scris Andreea Raicu pe blog.

 

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
July 18th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*