Antonia şi-a revăzut fiica după trei luni: Din greşeală!

Antonia şi-a revăzut fiica după trei luni, în Italia. Artista a concertat la Roma, iar rudele ei au ținut neapărat să îi aducă fetiţa de la Napoli pentru a-şi întâlni mama. Apropiaţii artistei susţin că Antonia nu avea de gând să îi viziteze, deşi cele două oraşe se află doar la o oră şi jumătate de mers cu maşina.

Antonia şi-a revăzut din nou fiica după trei luni în care micuţa a stat în grija bunicii şi a bonei în Napoli, iar artista şi-a văzut de carieră în România, dar şi de mai multe călătorii peste hotare. Antonia a susținut un concert la Roma, însă, conform apropiaților citați de Cancan.ro, artista nu avea nici decum de gând să dea o fugă până în Napoli pentru a-şi reîntâlni copilul, deși îi despărțeau doar 200 de kilometri ce puteau fi parcurși rapid pe autostradă.
În aceste condiții, aflând că artista a ajuns la Roma, soacra şi cumnata ei au luat fetiţa şi au dus-o în capitală pentru a-şi revedea mama. Întâlnirea a avut loc după concertul pe care solista l-a avut într-un club. Antonia s-a despărțit de soțul ei în luna noiembrie a anului trecut, iar dinainte de sărbătorile de iarnă fiica lor se află în grija bunicilor, în Napoli.
Dacă solista a preferat să se concentreze pe carieră, nici tatăl nu s-a grăbit să-şi viziteze copilul, Vincenzo efectuând mai multe drumuri peste Ocean, decizia finală fiind ca cel puţin pentru o perioadă, micuţa să fie îngrijită de bunicii şi rudele bărbatului din Napoli.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
March 19th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*