Balmoral, “copia” Titanicului, s-a întors din drum!

Denumit “copia” Titanicului, vasul de croazieră Balmoral, a pornit la drum în urmă cu câteva zile, însă călătoria a întâmpinat câteva probleme. Nava nu a putut intra în portul din Cobh din cauza vânturilor şi a valurilor şi apoi a fost nevoită sa se întoarca din drum, din cauza unui pasager bolnav.

Nava Balmoral, copia Titanicului, care a plecat în urmă cu câteva zile din Southampton, avand ca destinaţie finală New York s-a întors din drum pentru a permite unui elicopter să preia o persoană bolnava de la bord. Titanicul s-a scufundat în urmă cu 100 de ani, astfel că Balmoral plănuia să refacă exact traseul groazei, doar că, de această dată, să şi ajungă la destinaţie fără nici un fel de problemă.
,,Siguranţa şi buna dispoziţie a pasagerilor şi a echipajului sunt extrem de importante, iar decizia revenirii a fost luată după consultări cu Paza de Coastă din Irlanda. Imediat ce vom fi siguri că pasagerul primeşte ingrijire medicală adecvată, voiajul Balmoral va continua, conform programului”, se precizează într-un comunicat de presă.
Aceasta nu este prima problemă întâmpinată de vasul Balmoral. Un vânt puternic a împiedicat nava să ancoreze în portul irlandez Cobh vreme de trei ore, iar valurile mari l-au făcut pe căpitan să abandoneze pentru o perioadă încercarea de a intra în Cobh.
În seara de 14 aprilie, la 100 de ani de la tragedia din apele Atlanticului, Leonardo DiCaprio, Kate Winslet şi un grup de preoţi vor ateriza la bordul Balmoral, pentru o slujbă religioasă a celor care si-au pierdut viaţa în 1912.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
April 11th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*