„Bevery Hills 90210” va fi reluat cu distribuția originală fără Luke Perry

La scurt timp după anunțul oficial despre reluarea serialului, actorul Luke Perry a decedat în urma complicațiilor suferite de un accident vascular cerebral. Interpretul lui Dylan din Beverly Hills 90210 a marcat adolescența unei generatii și își dorea să participe la acest proiect. Actorul a participat la multe proiecte în ultimii ani, ultimul său proiect fiind îndrăgitul serial Riverdale care rulează în momentul de față.

„Beverly Hills 90210”, revine totuși pe micile ecrane într-un mod cu totul special. Canalul de televiziune FOX revine la COD-ul preferat „90210” și va difuza o serie limitată de doar șase episoade începând din această vară.

Actorii Jason Priestley (Brandon), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea), Brian Austin Green (David) și Tori Spelling (Donna) vor intra din nou în pielea personajelor care i-au făcut celebri în întreaga lume. Vestea a fost făcută public miercuri, 27 Februarie, când a fost lansat și filmul de prezentare. Proiectul se află în pregătiri de aproximativ un an, de când Tori Spelling și Jennie Garth au fost fotografiate împreună vizitând studiourile FOX. Toți cei șase actori confirmați până acum vor fi creditați ca și producători executivi. Nu se știe până în momentul de față dacă Shanon Doherty va participa la acest proiect sau nu. Actrița a trecut prin mai multe tratamente grele pentru a învinge cancerul.

Sursa:ADPM.
Related Posts with Thumbnails
March 4th, 2019

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*