Bianca Drăguşanu, răpusă de problemele de sănătate

Pe cât de frumoasă este considerată Bianca Drăguşanu, pe atât de măcinată de probleme de sănătate este. Fosta asistentă a lui Dan Capatos are hematom la picior, ulcer, diabet, iar acum este suspectă de osteoporoză.

Bianca Dragusanu a ajuns să meargă în prezent în carje. Luni, s-a operat la picior, ea suferind de un hematom căpătat în urma unui accident. Acesta a fost şi unul din motivele pe care roşcata le-a invocat atunci când s-a aflat că a încheiat contractul cu Antena 1.
Problemele de sănătate nu îi dau, se pare, pace, de mai multă vreme. În afara celor de la picior, Bianca mai suferă şi de ulcer şi diabet.
Se pare că o mare parte din vină o au curele de slabire şi stresul prin care a trecut în ultimii ani. Din cauza alimentaţiei deficitare, roşcata are deficit de calciu şi, mai nou, este suspectă de osteoporoză.
În momentul în care s-a aflat că nu va mai fi asistenta lui Dan Capatos şi că pleacă de la Antena 1, Bianca Drăguşanu a pus această schimbare din cariera ei pe seama problemelor de sănătate de care suferă.
Mai exact, cele de la picior pentru care s-a şi operat la începutul acestei săptămâni.
“Problemele mele de sănătate sunt de notorietate şsi fizic simţeam că nu mai pot face faţă. Voi rămâne sub contract cu Antena 1, dar nu voi mai face parte din echipa emisiunii Un Show Pacatos.
Voi avea mai multă grijă de mine, problemele mele cu piciorul au devenit din ce în ce mai serioase şi ipoteza unei operaţii începe să devină inevitabilă”, a declarat ea la acea vreme, infirmând informaţiile că ar fi fost dată afară de la Antena 1.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
January 18th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*