Bianca Drăgușanu va fi „Burlăcița” României?

După o primă ediție de mare succes a show-ului „Burlacul”, care l-a avut în centru pe Cătălin Botezatu, și o a doua care se filmează acum cu Edward Popescu Strohlen, următorul reality-show ce va fi difuzat la Antena 1 va fi „Burlăcița” care, se pare, va fi „interpretată” de Bianca Drăgușanu.

Relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu a fost încă de la început un subiect fierbinte pentru tabloide și televiziuni, indiferent că se iubeau, se despărțeau sau se împăcau.
Designerul a generat audiențe considerabile vara trecută când a jucat rolul Burlacului în producția cu același nume. După „Next Top Model”, Botezatu joacă acum rolul de prezentator al show-ului „Burlacul 2”, în care mai multe domnișoare se luptă pentru inima milionarului Edward Popescu Strohlen.
Însă, odată finalizat și acest al doilea sezon Burlacul, se pregătește o nouă producție ce o va avea în centru, se pare, pe Bianca Drăgușanu. Asistenta lui Dan Capatos va fi „Burlacița” României, urmând să fie curtată de 12 bărbați. Noua producție va atrage cu siguranță interes din partea publicului, mai ales că Bianca este o prezență, pe cât de frumoasă, pe atât de imprevizibilă, plăcându-i să se joace cu sentimentele pretendenților.

 

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
April 19th, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*