Carmen Negoiţă a lipit funde roz pe afișe și statui din București pentru a convinge femeile să meargă la medic!

 

Carmen Negoiță a lipit zeci de fundiţe roz pe afișele din București, ale concertelor si filmelor din cinematografe, precum si pe statui ale unor personalitati. Inedita actiune a avut un scop umanitar, acela de a le reaminti femeilor cat de periculos este cancerul la sân și şi cât de importantă este prezenţa la un control medical periodic.

 

Fashion blogger-ul s-a numărat printre ambasadorii pro-bono ai campaniei Pin the Ribbon, inițiată de Fundatia Renasterea, care a contribuit la informarea publicului privind efectele cancerului la sân în rândul femeilor.

 

 

„Cancerul la sân este principala cauză a mortalității în rândul femeilor din România. Îmi doresc ca nu doar în luna martie, de Ziua Femeii, să ne amintim acest lucru, ci pe tot parcursul anului. Tocmai de aceea, fundiţele roz din oraş vin să ne reamintească zi de zi cât de important este să mergem la control. Vă invit să faceți și voi asta, să deveniți la rândul vostru ambasadori ai campaniei. Puteți să descarcați kitul de fundiţe de pe http://www.pinthepink.com/ şi să procedați la fel cum am făcut și eu. Sănătatea noastră, a tuturor, este extrem de importantă”, declara Carmen Negoita.

 

Carmen Negoiță este unul din cei mai renumiți fashion blog-eri români, un promotor al bunului gust vestimentar si al stilului de viata sanatos. Participarea sa la festivalurile de moda internationale de la Londra, New York, Paris, Milano si Barcelona a fost reflectata in publicatii de moda renumite de peste hotare.

Sursa: Agentia de Presa Mondena.

Related Posts with Thumbnails
April 28th, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*