Cătălin Botezatu, în depresie severă?

Cătălin Botezatu pare să traverseze una din cele mai grele perioade din viaţă. Prietenii apropiați susțin că designerul a intrat într-o depresie severă, a devenit conflictual iar noul sezon “Burlacul” este pe cale să nu înceapă prea curând.

După o perioada înfloritoare, cu succes atât în televiziune, cât şi în modă, Cătălin Botezatu traversează acum momente dificile. Prietenii săi apropiaţi susţin că a intrat într-o depresie şi a ajuns să aibă un comportament auto-distructiv.
Se pare că ar fi nemulțumit şi de condițiile filmărilor noului sezon „Burlacul” şi, prin urmare, ar fi ajuns la discuții aprinse cu reprezentanții Antena 1. Conform Cancan, promo-ul pentru castingul noului sezon a fost amânat pana când relațiile cu designerul devin mai deschise.
“Din câte ştiu, s-a cam certat cu şefii lui de la Antena 1 şi vrea să rupă contractul. Nu ştiu exact de la ce a pornit, ci doar că a devenit foarte imprevizibil.
Ar fi amenințat cu demisia tocmai acum când trebuie să înceapă un nou sezon “Burlacul”! Cei de la Antena au renunțat la promo-ul pentru casting, probabil pentru că nu ştiu dacă se mai pot baza pe Cătă. Cătă are şi alte oferte, dar nu știu în ce măsură le va lua în calcul. Parcă nu îl mai interesează nimic”, a declarat un apropiat de-al lui pentru Cancan.ro.
Apropiatei lui susţin că nu îi recunosc comportamentul din ultima perioadă şi speră să găsească în curând o soluţie pentru a-şi găsi echilibrul.

 

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
March 18th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*