Cătălin Botezatu îşi duce concurentele de la Next Top Model în armată

Cele 13 concurente rămase în competiţia Next Top Model vor avea parte diseară de un regim de garnizoană, sub atenta supraveghere a comandanţilor Arsenal Park. Vom asista astfel la antrenamente extrem de dure şi vor învăţa să meargă pe un podium mobil.

Săptămâna trecută protagonistele Next Top Model au avut parte de o doză de şoc de adrenalină. Defilarea în chip de văduve negre în miez de noapte în cimitirul părăsit, dar şsi provocarea lui Botezatu, hotărat să le tundă pe toate la zero, le-au ţinut cu sufletul la gură pe tot parcursul episodului anterior. Cele 13 frumoase concurente rămase în competiţie sunt acum recrutate de comandantul Cătălin Botezatu în trupele speciale Next Top Model. Fetele vor avea parte de un regim de garnizoană: antrenamente extrem de dure şi peripeţtii cât cuprinde la Arsenal Park Orastie. Pe lângă cursa maraton, Botezatu a vrut să vadă cum se descurcă frumoasele protagoniste cu probele de echilibru, înrudite cu mersul fashion.

Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări antrenamentele extrem de dure şi  peripeţiile concurentelor joi, 6 octombrie, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
October 6th, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*