Cătălin Botezatu le evaluează prin satelit pe concurentele Miss Models International

Cătălin Botezatu a fost desemnat membru de onoare al juriului Miss Models International şi va fi prezent în seara de 12 iulie la Sibiu pentru a asista la marea finală a concursului internaţional de frumusețe. Designerul, renumit pentru miile de prezentări de modă de până acum, din ţară şi de peste hotare, şi pentru experienţa în colaborarea cu manechine celebre, a fost ales de organizatorii americani pentru a decide care dintre cele 20 de concurente merită să câștige marele premiu.

Tinerele care provin din 20 de ţări au sosit în Romania la sfârșitul săptămânii trecute, iar până la finala din 12 iulie, vor participa la o serie de acțiuni pregătitoare, ocazie cu care vor cunoaște potențialul turistic al Sibiului, urmând a-l promova ulterior în ţările lor de origine și în Statele Unite ale Americii.
Cătălin Botezatu va ajunge la Sibiu abia cu o seară înaintea finalei, astfel încât le va evalua pe concurente de la distanţă. Mai exact, graţie tehnologiei de ultimă oră, designerul va intra în teleconferință cu cele 20 de tinere, apelând la o conexiune prin satelit.
În perioada cantonamentului de la Sibiu, designerul va fi plecat peste hotare, unde pregătește mai multe prezentări de moda, printre care una de excepție la Monte Carlo. Prin urmare, întâlnirile virtuale reprezintă singura soluție pentru a le cunoaște pe cele care se lupta pentru marele titlu de miss.

Miss Models International este o acțiune co finanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
July 8th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*