Cătălin Botezatu, succes de proporţii la New York Couture Fashion Week

Cătălin Botezatu a participat, pentru al nouălea an consecutiv, la renumitul festival de moda New York Couture Fashion Week. În vederea prezentarii noii sale colecţii, “Birds”, designerul român a pus în scenă, vineri seara, un show de excepţie, în faţa celor peste 3000 de invitaţi prezenţi în Grand Ballroom din incinta New Yorker Hotel.

Publicul, sosit din toate colţurile lumii, au asistat la un nou show excentric al designerului român, derulat pe parcursul a 20 de minute. Au fost prezenţi în sală stilişti ai revistelor de modă internaționale, jurnaliști de la cotidianele centrale americane, oameni de afaceri, dar și personalități locale. În urma prezentării, Cătălin Botezatu a acordat interviuri în culise, pentru echipe de televiziune din SUA, Marea Britanie, Brazilia, India, Emiratele Arabe Unite și chiar China. Tema noii linii vestimentare a fost gândită ca o continuare a show-ului precedent, Domina, în cadrul căruia personajul principal feminin apărea în postura de dresor al trupului şi minţii bărbaților din viaţa ei, prezentaţi pe podium încătușați sau prizonieri în cuşti de metal.
În viziunea designerului, leitmotivul noului show de modă este femeia frumoasă, ciudată, spectaculoasă şi misterioasă, care apare şi dispare după propriul plac, jucându-se cu aşteptările şi confuzia celor din jur.
Pentru rochiile de seară din colecţia “Birds”, Cătălin Botezatu a folosit catifea, voal de matase, broderie filigran, aplicaţii lucrate manual, dantelă franțuzească finisată mill pointe, pene şi blană naturală. Negrul este numitorul comun, iar suprapunerea de texturi ton pe ton emană eleganţă. Încălțămintea a fost special creată pentru această prezentare şi include pantofi şi sandale accesorizate spectaculos cu pene. Mănușile din piele sunt, la rândul lor personalizate cu puf și pene.

Cătălin Botezatu a lucrat şi de această dată cu echipa de machiaj Mirela Vescan şi cea de hairstyle a lui Laurent Tourette, continuând astfel colaborarea de peste 12 ani pe care o are cu renumiţii artişti.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
February 19th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*