Catrinel Menghia susţine campania anti-anorexie!

Catrinel Menghia s-a alăturat campaniei anti-anorexie, însă nu crede că aceste măsuri vor schimba cu ceva concepţiile femeilor. Modelul este de părere că, deşi pe femeile slabe, hainele arată mult mai bine, mai ales pe catwalk, nu acestea sunt persoanele pe care un bărbat şi-ar dori să le vadă dezbrăcate.

Catrinel Menghia este una dintre cele mai sexy femei din lume, avand aparitii de succes, atat pe podiumurile internationale, cat si in reviste si reclame. Romanca s-a alaturat campaniei Perfecte.ro anti-anorexie si a marturisit ca nu a incercat niciodata sa defileze la Paris, unde creatorii de moda au ,,ridicat scheletul la rangul de star”. 
,,În America, fetele plus size sunt cele care încasează cei mai mulţi bani la joburi. Nu ar fi rău dacă acest lucru s-ar întâmpla şi în Europa. Şi nu mă refer la bani, ci la faptul că acestor fete li se acordă mai multă atenţie decât o fac designerii francezi, de exemplu, care au ridicat scheletul la rangul de star”, a declarat Catrinel.
Modelul este de părere că aceste campanii anti-anorexie nu vor avea un impact în rândul femeilor, deoarece orice încercare de promovare a femeilor cu forme este doborâtă de modelele piele şi os.
,,Nu cred că această promovare va schimba ceva, aşa cum toate campaniile anti-anorexie din anii precedenţi nu au dus la nici un rezultat. Pe podiumuri, se văd aceleaşi fete piele şi os, multe dintre ele exagerat de slabe. Chiar dacă acesta poate fi un trend, sunt de acord ca fetele slabe, fără forme, defilează altfel decât cele cu forme. Hainele se văd diferit pe ele. Femeia slabă e cea care poartă hainele frumos, dar cea pe care nu ai vrea să o vezi dezbrăcată”, a declarat Catrinel Menghia pentru perfecte.ro.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
March 14th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*