Ce haine a purtat Carmen Iohannis la recepţia Zilei Europei

Prima Doamna a României, Carmen Iohannis, a purtat la recepția oferită cu prilejul Zilei Europei, o nouă ținută vestimentaraă care a fost intens comentată pe rețelele de socializare.

Aproape fiecare ieșire în public a Primei Doamne a României, Carmen Iohannis, este comentată de criticii de modă, dar și de oamenii de rând, pe rețelele de socializare. Ținutele purtate la recepția de Ziua Europei, nu au fost excepția de la regulă. Soţia presedintelui Klaus Iohannis a purtat o fustă tip creion, o bluză simplă fără mâneci cu volane uşoare şi sandale.Carmen Iohannis optează pentru același tip de vestimentații, simple dar uşor îndrăznețe, ieşite puţin din tiparele comune, pe care le adopta de altfel și Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama.

De altfel Carmen Iohannis şi-a ales pentru evenimentele importante sau recepțiile oficiale “designerul” preferat Alexandru Ciucu. Creatorul de costume îi realizează, uneori în timp record, costume și deux-piece-uri conform cerințelor Primei Doamne, dar și conform dress-code-ului impus la evenimene. Alexandru Ciucu este, de altfel, şi designerul Casei Regale a României, creând costume pentru Regele Mihai, Principele Radu, dar și pentru monarhi de peste hotare, precum Principele Albert de Monaco sau Simeon Regele Bulgarilor.

Sursa: Agentia de Presa Mondena.

Related Posts with Thumbnails
May 11th, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*