Ce mănâncă vedetele de la „Dansez pentru tine”

Unul dintre cele mai așteptate show-uri începe în această seară la ProTv. Află ce mănâncă vedetele care participă în acest sezon, pentru a fi în formă în faţa provocării pe care o au de înfruntat şi cum reușesc.

Ilinca Vandici, Sore, Elena Ionescu si Ruby, concurentele-vedetă de la „Dansez pentru tine” au fost nevoite să își schimbe regimul alimentar şi să mănânce mai mult ca niciodată, inclusiv dulciuri, pentru a putea face faţă efortului de la antrenamente și din show-ul live de la Pro TV.

Sore spune că, deși în această perioadă a mâncat mai mult ca niciodată, tot a slăbit trei kilograme din pricina efortului. „Mama ne aduce un cos cu de toate în fiecare zi, vrea să mâncam sănătos şi mult! Deşi am mâncat mai mult ca niciodată, am slăbit 3 kg de când am început. Febră musculară am avut în primele zile, însă acum am doar mici dureri de spate, de pe urma prizelor spectaculoase, însă în rest sunt bine, hotărâta să-l ajut pe Dark, partenerul meu”.

Pentru că repetițiile sunt uneori epuizante, Ilinca Vandici încearcă să compenseze efortul depus printr-o grija şi mai mare faţă de ceea ce mănâncă şi pentru orele de odihnă.

“Iau vitamine în fiecare dimineață, deja de o lună de zile, am grijă să mă odihnesc suficient, consum multe semințe între mese, fructe (în special mere verzi și nectarine), am un regim ordonat din care nu lipsesc salatele, legumele la grătar, peştele, vita, orezul, supele creme de legume.”, povestește Ilinca. Deși nu sunt mari schimbări în ceea ce privește regimul ei alimentar, Ilinca a observat cu surprindere că acum simte nevoia să mănânce mult mai multe dulciuri decât înainte. “Dacă vorbim de schimbări, pentru că aveam relativ aceleași obiceiuri de mai sus și înainte, am început să mănânc dulciuri … Simt nevoia, organismul îmi cere asta, până acum mâncam o ciocolată o dată la 6 luni, pentru că nu mă dădeam în vânt după dulciuri, acum în schimb, la fiecare pauză din timpul antrenamentelor mănânc un biscuit, o prăjitură, o bucată de ciocolată”, povestește Ilinca.

Elena Ionescu (Mandinga) a avut ceva probleme în ultima perioadă din pricina scăderii glicemiei: „Încerc să am un meniu cât mai diversificat, care să acopere toate nevoile organismului din această perioadă. Consum multe proteine, dar și dulciuri, pentru că se întâmplă ca glicemia să-mi scadă destul de des.

În plus, am început sa iau suplimente nutritive și multă vitamina C”. De când repetă pentru concurs, şi Elena spune că a slăbit:«Dansez pentru tine» e cea mai bună cură de slăbire! Până acum am dat jos 3 kilograme. Pe lângă asta, forma mea fizică s-a îmbunătățit vizibil”.

La rândul ei, Ruby se plânge de febră musculară și recunoaște că uită să îşi ia vitaminele. „Nu prea apuc să mănânc organizat, pentru că repet de la 08.00 dimineața până la 21.00 seara. Febra musculara îmi dă serioase bătăi de cap, dar cel mai tare mă dor tălpile. Încă nu am luat vitamine şi mănânc aceleași lucruri ca şi până acum. Atunci când prind însă un moment în care pot să dorm, dorm oriunde, nu contează unde ma aflu”, a mărturisit Ruby!

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
October 18th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*